vrijdag, mei 24, 2024
HomeKnokke-HeistBriljanten huwelijksverjaardag gevierd in het hart van onze gemeente

Briljanten huwelijksverjaardag gevierd in het hart van onze gemeente

Een leven lang samen

Het verhaal van Etienne en Maria begon op een dansavond, aangewakkerd door de zus van Etienne, een goede vriendin van Maria. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en hun liefde heeft geleid tot een bloeiend gezin met drie kinderen, vijf kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Hun familie verhaal, gekenmerkt door vreugde en soms verdriet, zoals het verlies van hun zoon Steve, weerspiegelt de veerkracht en hechtheid die hun huwelijk heeft gesteund.

Meer dan een partnerschap

Etienne, ooit een veehandelaar in de regio’s Grimbergen en Dendermonde, heeft zijn energie ook gestoken in sportieve activiteiten zoals tennis en het ondernemen van fiets- en wandeltochten. Deze activiteiten toonden niet alleen zijn liefde voor het buitenleven, maar ook de dynamiek die hij in zijn huwelijk en familieleven bracht.

De steun van de gemeenschap

De felicitaties van schepen Geerinckx benadrukken de steun en waardering die de gemeenschap biedt aan haar langstlevende koppels. Dit gebaar van het gemeentebestuur bevestigt de hechte banden binnen onze gemeenschap en de collectieve inzet om elk bijzonder moment te vieren.