13 C
Knokke-Heist
zaterdag, september 18, 2021
spot_img

Download hier de volledige programmatie van het Cultuurcentrum Knokke-Heist (in 5 brochures)

We hebben het afgelopen jaar heel wat moeten missen, waaronder ook het brede cultuuraanbod. Een bron van ontspanning, waar we maar al te veel naar snakken nu het terug kan! En er is goed nieuws, want het programma van Cultuurcentrum Knokke-Heist is uitgebreider dan ooit te voren. Deze zomer kan je al proeven van heel wat fantastische initiatieven, zoals Film in de tuin en uiteraard ook het alom gekende Cartoonfestival dat dit jaar neerstrijkt in Cultuurcentrum Scharpoord. Maar ook dit najaar staat er heel wat op de planning. Het cultuurcentrum heeft meer te bieden dan je misschien denkt!

Ruim cultureel aanbod  

Theater, stand-up comedy, musicals, lezingen: er staan opnieuw boeiende voorstellingen op het programma. Maar ook als je graag iets wil bijleren of een nieuwe hobby wil ontdekken, ben je in het cultuurcentrum aan het juiste adres. Er staan heel wat cursussen gepland, binnen verschillende thema’s, zoals koken, beweging en zelfs dansen. Af en toe wordt ook een uitstap georganiseerd, om samen culturele hoogstandjes te ontdekken buiten onze gemeente.   

Voor jong en oud  

Er is cultuur voor jong en oud! Iedereen is welkom om ons aanbod te ontdekken. Wie houdt van humor, neemt daarom best een kijkje bij de categorie ‘humorhal’. Aanstormend talent krijgt dan weer de kans om jullie te overtuigen, binnen het concept ‘Pimento’. En voor de allerkleinsten is er het spruitjesaanbod met de allerleukste voorstellingen en activiteiten voor kinderen.  

Download hier de podiumbrochure, de zomerlezingenbrochure, de lezingenbrochurecursussen en uitstappen en de filmbrochure

Lees ook deze artikels

- Advertisement -

Kneistikrant gebruikt cookies. Als je verder kijkt aanvaard je dus ook onze cookies!