donderdag, februari 29, 2024
HomeSluisEen Zoete Dag voor Ondernemers in Sluis: Burgemeester Vermue Bezoekt Petra's Chocolade...

Een Zoete Dag voor Ondernemers in Sluis: Burgemeester Vermue Bezoekt Petra’s Chocolade Atelier

In het kader van de Dag van de Ondernemer zette de gemeente Sluis dit jaar een stap verder door hun waardering voor lokale ondernemers op een unieke manier te tonen. Onder de leiding van burgemeester Marga Vermue bezochten collegeleden en bedrijfscontactfunctionarissen verschillende ondernemingen, waarbij ze actief deelnamen aan de dagelijkse bedrijfsvoering.

Een bijzonder hoogtepunt was het bezoek van burgemeester Vermue aan Petra’s Finest Chocolates Atelier in Cadzand. Deze onderneming, bekend om zijn ambachtelijke chocoladecreaties, ontving de burgemeester met open armen. Vermue werd ondergedompeld in het volledige productieproces, van het inpakken van paashaasjes tot het artistiek versieren van chocoladeletters.

Het enthousiasme was tastbaar in het atelier. “Het was een unieke ervaring om te zien hoeveel vakmanschap en passie er in elke chocoladecreatie zit,” zei Vermue. “Als gemeente zijn we ontzettend trots op bedrijven zoals Petra’s Atelier, die niet alleen onze lokale economie versterken, maar ook de naam van Sluis ver buiten onze grenzen dragen.”

Dit initiatief, onderdeel van een weeklange viering, benadrukt de inzet van de gemeente Sluis om lokale ondernemers te ondersteunen en te erkennen. Door zelf actief deel te nemen aan de bedrijfsvoering, krijgen de leden van het college een beter begrip van de uitdagingen en successen die ondernemers in de regio ervaren.

De Dag van de Ondernemer in Sluis eindigde met een positieve noot, waarbij de gemeenschap haar dankbaarheid en respect toonde voor de lokale ondernemers. Het is een bevestiging van de sterke band tussen de gemeente en haar ondernemers, een band die essentieel is voor de bloei van zowel de lokale gemeenschap als de economie.