13 C
Knokke-Heist
zaterdag, september 18, 2021
spot_img

Garnaalkroketjes, mosselen met friet en dame blanche voor €65

Sergio Herman liet zich al meermaals ontvallen dat mosselen een jeugdtrauma voor hem zijn: in het restaurant van zijn vader zaliger moest hij dagelijks de stank (sic) van de schelpdiertjes trotseren.

In een tentencomplex serveert de chef een driegangenmenu aan 65 euro. Op de kaart: garnaalkroketjes, mosselen met friet en dame blanche. “De mosselen serveer ik volgens het recept van mijn vader”, zegt de chef. Denk aan een ruime tent voor 120 gasten, een relaxte sfeer met ontspannen muziek, heerlijke wijnen en kraakverse mosselen in een supersmakelijk klassiek menu.

Lees ook deze artikels

5 REACTIES

 1. Beste Walter
  Indien jij het recentste onderzoek van de UGent, de KU Leuven en de Odisee Hogeschool zou gelezen hebben, zou je weten dat taalfouten, in bijvoorbeeld een CV, ernstige gevolgen kunnen hebben. Veel recruiters knappen hier op af, met als gevolg dat werkzoekenden niet worden uitgenodigd voor een gesprek.
  Deze sollicitanten zullen dan waarschijnlijk muggenziften over het feit dat ze niet uitgenodigd worden.
  Wees fier op onze mooie taal en probeer ze foutloos te spreken en schrijven.
  Ter info. In Nederland schrijft men altijd garnalenkroketten.

  • Als het nu garnalenkroketten of garnalenkroketjes zijn het zijn toch gewoon garnalen en weet je wat maak ze zelf je kan er dan genoeg garnaal in doen in plaats van al, die tra lala van dat retaurant eten ik maak mijn eten liever zelf weet dan wat ik eet zo simpel is dat !!!!

 2. Bart, nergens heb ik al op een kaart garnalenkroketjes zien staan. Wat jij doet is muggeziften of is het muggenziften.

 3. Sergio Herman zou als top chef moeten weten dat het niet garnaalkroketjes maar garnalenkroketjes moet zijn. Hoop toch dat er in zijn kroketjes meer dan 1 garnaal zit…

 4. Gelukkig lust niet iedereen mosselen en kan men in de bestaande restaurants in Zeebrugge nog genieten van een kaaskroket , tongske, pladijs of andere vleesgerechten.

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisement -

Kneistikrant gebruikt cookies. Als je verder kijkt aanvaard je dus ook onze cookies!