Home Knokke-Heist Gratis zomervreugde keert terug naar Knokke-Heist: Parkies-concerten bieden een zomers trefpunt voor...

Gratis zomervreugde keert terug naar Knokke-Heist: Parkies-concerten bieden een zomers trefpunt voor jong en oud

0
1939

Een mix van talent

De concerten starten elke avond om 20 uur met een voorprogramma, gevolgd door een hoofdartiest na een korte pauze. Deze aanpak zorgt voor een dynamische avond vol muzikale verrassingen. Achter de schermen werkt de organisatie hard aan een line-up die zowel nieuw talent als gevestigde namen omvat. Dit maakt de Parkies-concerten een belangrijk podium voor artiesten in verschillende stadia van hun carrière. “Artiesten genieten ervan om hier op te treden, of ze nu debuteren of hun hits spelen voor een enthousiast publiek,” aldus de organisatie.

Samenwerking en steun

Dankzij de samenwerking met het lokale bestuur en diverse partners kunnen deze culturele avonden gratis blijven. Dit benadrukt de rol van de Parkies-concerten als een inclusief evenement dat toegankelijk is voor iedereen. Met 137 gratis concerten op 19 locaties trekken deze evenementen jaarlijks gemiddeld 300.000 bezoekers. Ze vormen samen met andere muziekevents zoals Kneistival een cruciaal onderdeel van de zomeragenda in Knokke-Heist en ver daarbuiten.

NO COMMENTS