13 C
Knokke-Heist
zaterdag, september 18, 2021
spot_img

Fabriek Muziek met The Vices en School is cool

Op dinsdag 27 juli 2021 vanaf 20 uur pakt Fabriek Muziek uit met The Vices en School is cool.  Naar aanleiding van COVID-maatregelen worden de concerten in de tuin van Scharpoord zittend bijgewoond in groepen van maximum 8 personen. De organisatie voorziet stoelen en tafeltjes. Mondmaskers zijn enkel verplicht bij circulatie en dit vanaf 12 jaar. Je tickets kun je reserveren via www.fabriekmuziek.be . Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt! 

The Vices“Nederlandse explosieve surfrock”  

Verschillende achtergronden kunnen botsen en schuren, maar in het geval van The Vices eerder inspireren en motiveren. The Vices brengen een contrasterende mix van britpop en surfrock, met invloeden van The Strokes en Cage the Elephant. Op haar eerdere EP’s hoorde je al dat de band op zoek is naar uitersten. Strak en explosief of speels en dansbaar; het maakt eigenlijk niet uit. De Groningers blazen je met een brede lach van je sokken. In maart verschijnt het debuutalbum ‘Looking For Faces’.  

School is cool: “Belgische topband om verliefd op te zijn.”  

School Is Cool is niet onder één genre te vatten. Hun liefde voor popmuziek en rock zorgden voor heel wat bekende pareltjes maar hun laatste album “ Things That Don’t Go Right” bevat dan weer veel tweestemmige gitaarlijnen, grote  
synthriffs en luide refreinen. Deze hechte band vol topmuzikanten brengt ongetwijfeld een dijk van een concert waar de vreugde van af spat!  

@seafunknokkeheist

Lees ook deze artikels

- Advertisement -

Kneistikrant gebruikt cookies. Als je verder kijkt aanvaard je dus ook onze cookies!