zaterdag, mei 25, 2024
HomekneistitvKnokke-Heist blinkt uit: Atelier VO 2 max, een pionier in innovatieve belevingen...

Knokke-Heist blinkt uit: Atelier VO 2 max, een pionier in innovatieve belevingen en als mediahub

Lokale Media in de Schijnwerpers

Een essentieel onderdeel van de aantrekkingskracht van Atelier VO 2 max is de integratie met de lokale media. In samenwerking met Kneistikrant, Kneistitv en Seafun heeft het atelier zich opgeworpen als een centraal platform voor de aanstaande verkiezingsdekking. Deze samenwerkingen bevestigen de rol van Atelier VO 2 max als de nieuwe mediahub voor Knokke-Heist, waarbij het atelier dienstdoet als de tweede thuis voor journalisten en mediaprofessionals van Kneistikrant, Seafun en KneistiTV.

OVERUREN VOOR ALLE ZINTUIGEN

Bij binnenkomst in Atelier VO 2 max wordt al snel duidelijk dat dit geen gewone zaak is. De ruimte is opgedeeld in drie onderling verbonden delen: de Grote Ruimte, het Artelier, en een multifunctionele ruimte voor evenementen. Elke hoek van het atelier is zorgvuldig ontworpen om een unieke ervaring te bieden. Van de koffie van illy tot de kunst van Bull & Stein, alles is erop gericht om bezoekers een zintuigelijke en artistieke ervaring te bieden.

MOND EN OGEN OPEN

Het Artelier biedt een ‘immersive walk’ waar unieke producten en kunstwerken tentoongesteld worden. Bezoekers worden uitgenodigd om te proeven, te ruiken en te ontdekken. Regelmatige workshops en evenementen maken van Atelier VO 2 max een levendige ontmoetingsplek die kunst, cultuur en commercie naadloos combineert.

TOTAALBELEVING

Filip De Baets zet ook in op luxe vergaderruimtes die de sleur van dagelijkse vergaderingen doorbreken. “Vergaderen in stijl transformeert een noodzakelijk kwaad in een plezierige ervaring,” stelt De Baets. Met faciliteiten voor kleine en grote groepen, biedt het atelier ruimte voor zakelijke bijeenkomsten, product presentaties en sociale evenementen.

INTERNATIONALE SCÈNE

Atelier VO 2 max heeft reeds internationale erkenning gekregen door exclusieve evenementen en samenwerkingen met kunstenaars als Nathan Haetty en Prinses Delphine van Saksen-Coburg. De locatie dient ook als podium voor opkomende kunstenaars en designers, wat de internationale allure van Knokke-Heist verder versterkt.

NEVERENDING STORY

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Atelier VO 2 max. Met geplande uitbreidingen en nieuwe samenwerkingen blijft het atelier een bron van innovatie en exclusiviteit in Knokke-Heist.

PARKEREN

Praktisch gezien is er voldoende parkeergelegenheid bij het treinstation en op het Gemeenteplein, met opties voor reserveringen in de avonduren.