vrijdag, april 19, 2024
HomekneistitvErik Hollé op bezoek bij Kon.Harmonie St.-Cecilia Heist

Erik Hollé op bezoek bij Kon.Harmonie St.-Cecilia Heist

Na een succesvol koffieconcert in maart, maakt de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Heist zich op voor haar jaarlijkse lenteconcert in Cultureel Centrum Scharpoord. Met een focus op Amerikaanse muziek, belooft dit evenement een breed scala aan genres te overbruggen, van jazz tot bigband en van musicals tot militaire marsen.

Voorbereiding in volle gang

De dirigenten, Rik en Bram Bonny, samen met druminstructeur Laurent Hinoul, zijn druk bezig met de voorbereidingen van het lenteconcert. Dit jaarlijkse evenement, bekend om zijn thematische aanpak, heeft dit keer “AMERICA” als thema. Het publiek kan een avond vol muzikale diversiteit verwachten, waarbij genres als jazz, bigband, western, filmscores, musicals en militaire marsen de revue zullen passeren.

Concertdetails

  • Datum en Tijd: Vrijdag 19 en zaterdag 20 april, aanvang om 20.00 uur.
  • Locatie: Schouwburg C.C. Scharpoord, een bekende locatie voor culturele evenementen binnen de gemeenschap.
  • Kaartverkoop: Kaarten zijn verkrijgbaar aan het onthaal van C.C. Scharpoord of bij de leden van de harmonie. Prijzen zijn vastgesteld op €14 in voorverkoop, €16 aan de deur, en een gereduceerd tarief van €7 voor kinderen onder de 12 jaar. Voor meer informatie of reserveringen kan men bellen naar 050/60.93.92.

Waarom dit concert bijwonen?

Het LENTECONCERT van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Heist biedt een unieke kans om een muzikale reis door Amerika te ervaren. Van de opzwepende ritmes van jazz en bigband tot de nostalgische klanken van western en filmscores, en de emotionele diepgang van musicals tot de statige marsen; dit concert belooft een avond vol entertainment en muzikaal genot.

Het LENTECONCERT van de Kon.Harmonie St.-Cecilia Heist is een cultureel hoogtepunt dat de diversiteit en rijkdom van Amerikaanse muziek viert. Mis deze unieke ervaring niet en zorg dat je erbij bent op 19 of 20 april in C.C. Scharpoord.