woensdag, mei 22, 2024
HomekneistitvBalletgroep Le Cygne gaat WILD bij Nathalie Deetens

Balletgroep Le Cygne gaat WILD bij Nathalie Deetens

Op vrijdag 26, zaterdag 27, en zondag 28 april 2024 zal het podium van Scharpoord het decor zijn van een spectaculaire dansvoorstelling door Koninklijke Balletgroep Le Cygne. De groep, bekend om haar veelzijdigheid en talent, belooft een onvergetelijke ervaring waarin klassiek ballet vermengd wordt met jazzdans, moderne dans, en musical.

Hoogtepunten van de Voorstelling

  • Datum en Locatie: De voorstelling WILD vindt plaats op 26, 27, en 28 april 2024 in Scharpoord, Knokke-Heist.
  • Diverse Dansstijlen: Verwacht een mengeling van ballet, jazzdans, moderne dans, en musical.
  • Dansers van Alle Leeftijden: Talent vanaf 4 jaar zal het podium betreden, inclusief een speciaal optreden door de jongste dansers op zondagnamiddag.

De jarenlange toewijding van zowel dansers als lesgevers aan het verfijnen van hun techniek en expressie, belooft een show vol lenigheid, souplesse, en sierlijkheid. Deze voorstelling is het resultaat van wekelijkse lessen waarbij de nadruk ligt op het samenbrengen van muziek, choreografie, en passie voor dans.

Kaartverkoop

Kaarten voor deze veelbelovende voorstelling zijn geprijsd op €18 en verkrijgbaar bij Scharpoord. Dit is een unieke kans om de culturele rijkdom en diversiteit van de danswereld te ervaren, gebracht door de talentvolle dansers van Le Cygne.

WILD door Koninklijke Balletgroep Le Cygne belooft een divers en energiek spektakel te worden, waarbij het publiek getrakteerd wordt op een mix van dansstijlen uitgevoerd door dansers van alle leeftijden. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een viering van dans en cultuur in Knokke-Heist. Verzeker je plek in de zaal door nu je kaarten te bemachtigen en getuige te zijn van de pracht en praal van dans in al zijn vormen.