donderdag, april 18, 2024
HomeSluisOntspanning en Verbondenheid: Mantelzorgers Welkom bij Unieke Workshops in Gemeente Sluis

Ontspanning en Verbondenheid: Mantelzorgers Welkom bij Unieke Workshops in Gemeente Sluis

In de gezellige ambiance van de Oude Porthos kantine, onder het gemeentehuis van Oostburg, biedt Porthos – Gemeente Sluis een hartverwarmende uitnodiging aan alle mantelzorgers. Deze december worden er twee bijzondere workshops georganiseerd, speciaal voor diegenen die zich onbaatzuchtig inzetten voor de zorg van hun dierbaren.

Deze workshops, die plaatsvinden op woensdag 6 december en donderdag 14 december, zijn meer dan een gelegenheid om te ontspannen. Ze vormen een platform voor mantelzorgers om ervaringen te delen, elkaar te ontmoeten, en deel uit te maken van een gemeenschap die elkaar steunt en erkent.

Elke workshop start om 14:00 uur en duurt ongeveer twee uur. Deelnemers kunnen genieten van een kopje koffie of thee, vergezeld door heerlijke lekkernijen, terwijl ze deelnemen aan activiteiten die ontworpen zijn om zowel te ontspannen als te inspireren.

De kosten van deelname bedragen slechts 10 euro per persoon, te betalen bij aankomst. Deze bescheiden bijdrage dekt alle voorzieningen, waardoor het een toegankelijke en zorgeloze ervaring wordt voor alle aanwezigen.

De inschrijving staat open tot en met woensdag 29 november. Geïnteresseerden worden aangemoedigd zich aan te melden via de website van de gemeente Sluis, www.gemeentesluis.nl/kerststukjes. Voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer persoonlijke aanpak, is het ook mogelijk om te bellen naar 140117 of een e-mail te sturen naar mantelzorg@gemeentesluis.nl.

Het belang van deze workshops kan niet worden onderschat. Mantelzorgers, vaak onzichtbare helden in onze gemeenschap, verdienen een moment van waardering en zorg. Deze evenementen zijn niet alleen een blijk van dankbaarheid, maar bieden ook een broodnodige adempauze en de kans om gelijkgestemden te ontmoeten.

Door deel te nemen aan deze workshops, krijgen mantelzorgers de mogelijkheid om hun batterijen op te laden, te reflecteren op hun waardevolle rol en te genieten van een omgeving die zowel troost als gezelligheid biedt. Het is een kans om de dagelijkse zorgen even opzij te zetten en zich onder te dompelen in een sfeer van gemeenschappelijke zorg en ondersteuning.

We moedigen alle mantelzorgers in de Gemeente Sluis aan om deze unieke kans niet te missen. Beperkte plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven. Dit is uw moment om te ontspannen, te verbinden en erkend te worden voor uw onmisbare bijdrage aan onze gemeenschap.