zondag, februari 25, 2024
HomeKnokke-HeistBetaalbaar Wonen in Stijl, Dicht bij de Zee?

Betaalbaar Wonen in Stijl, Dicht bij de Zee?

Middenin de dorpskern van onze deelgemeente Heist, op loopafstand van de zee, verrijst HOOST, een kleurrijk appartementsgebouw dat zowel stijl als betaalbaarheid belooft. Het 14 verdiepingen tellende gebouw omvat 97 appartementen, variërend in grootte van 57 tot 117 m², en is ontworpen om een mix van comfort, esthetiek en toegankelijkheid te bieden.

De diversiteit aan appartementen in HOOST spreekt een breed publiek aan. Er zijn opties met 1, 2 of 3 slaapkamers, allemaal ingericht met oog voor detail en kwaliteit. Zo biedt een appartement met 2 slaapkamers en een brutooppervlakte van 64,5m², inclusief een 5,3m² terras, een verkoopprijs van 206.902 € (exclusief kosten). Voor een ruimer appartement van 117,4m² met 3 slaapkamers en een terras van 8,1m², ligt de prijs op 377.707 €.

In een initiatief om betaalbaar wonen te bevorderen, heeft de projectontwikkelaar in samenwerking met het AGSO Knokke-Heist 16 appartementen aangeboden tegen verlaagde prijzen. Deze stap benadrukt de toewijding van de ontwikkelaars aan de gemeenschap en biedt een unieke kans voor geïnteresseerden om deel uit te maken van dit bijzondere project.

De verkoop van de laatste appartementen is gestart op het moment dat de toren bovengronds kwam. Voor potentiële kopers die geïnteresseerd zijn om in Knokke-Heist te wonen, vertegenwoordigt dit een ideale kans om een deel van deze unieke gemeenschap te worden. Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 maart 2024 inschrijven door het inschrijvingsformulier in te vullen en te versturen naar de dienst Wonen.

HOOST staat niet alleen voor stijlvol wonen, maar ook voor een gemeenschapsgevoel en toegankelijkheid. Het project belichaamt een zeldzame combinatie van kwalitatief hoogwaardige architectuur, betaalbare opties en een uitstekende locatie, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor velen.