dinsdag, mei 21, 2024
HomeDammeDigitale (Basis)Vaardigheden Leren in Sijsele: Digibanken Biedt Hulp voor Slechts 2 Euro...

Digitale (Basis)Vaardigheden Leren in Sijsele: Digibanken Biedt Hulp voor Slechts 2 Euro per Sessie

Vanaf mei 2024 worden er toegankelijke opleidingen aangeboden om je digitale vaardigheden te verbeteren. Deze sessies zijn speciaal ontworpen voor zowel beginners als gevorderden en kosten slechts 2 euro, inclusief koffie en een gebakje.

Het project Digibanken lanceert in mei 2024 opleidingen rond digitale basisvaardigheden, bedoeld om mensen te helpen beter om te gaan met technologie. Gedurende sessies van drie uur, aangeboden in Lokaal Dienstencentrum De Brouwerij te Sijsele, krijgen deelnemers praktische tips en ondersteuning om hun digitale kennis te vergroten.

Deelnemers dienen hun eigen smartphone of tablet mee te nemen. Voor wie geen eigen toestel heeft, zal er tijdens de sessie een tablet beschikbaar zijn. Het doel van deze opleidingen is om de digitale kloof te dichten, waarbij iedereen welkom is, ongeacht het ervaringsniveau.

Hoe Inschrijven?

Inschrijven voor deze opleidingen kan op meerdere manieren:

  • Persoonlijk: Lokaal Dienstencentrum De Brouwerij, Brouwerijstraat 2, Sijsele.
  • Telefonisch: 0472 01 78 55 of 050 67 28 59.
  • Via e-mail: ldc.debrouwerij@wzvdestek.be.

Aanbod en Onderwerpen

De opleidingen bieden diverse onderwerpen aan die essentieel zijn voor effectief digitaal engagement:

Voorjaar 2024

  • Hoe stel ik mijn smartphone in?
  • Hoe surf ik veilig op het internet?
  • Hoe communiceer ik online?

Najaar 2024

  • Hoe kan ik online plannen en registreren?
  • Hoe ga ik online om met geldzaken?

Deze opleidingen zijn een uitstekende kans voor wie zijn digitale vaardigheden wil verbeteren en comfortabeler wil worden met moderne technologieën. We moedigen iedereen aan die interesse heeft in het verbeteren van hun digitale kennis om deel te nemen en gebruik te maken van deze betaalbare en toegankelijke opleiding.

Ons gedacht… Dit initiatief van Digibanken speelt in op de dringende behoefte aan digitale inclusie en educatie, waardoor technologie toegankelijk wordt voor een bredere groep mensen. Met deze opleidingen, kostenefficiënt en laagdrempelig, biedt Digibanken een essentiële service die bijdraagt aan het vermogen van individuen om actief en veilig deel te nemen aan onze steeds digitaler wordende wereld.

www.damme.be/digipunt