dinsdag, april 16, 2024
HomeKnokke-HeistGemeentebelangen Knokke-Heist: Nieuwe Campagne, Nieuwe Gezichten

Gemeentebelangen Knokke-Heist: Nieuwe Campagne, Nieuwe Gezichten

De Gemeentebelangen Knokke-Heist slaan een nieuwe weg in. De huisstijl kreeg een likje verf en de campagne die men is gestart moet visie uitstralen, gericht op het dienen van alle inwoners en het brengen van “zuurstof” naar de gemeenschap. Een niet te onderschatten uitdaging na alle problemen die de partij tot op vandaag ondergaat.

Centraal staat de boodschap van samenwerking en inzet voor een sterker Knokke-Heist, met de huidige burgemeester Jan Morbee als boegbeeld. De campagne kenmerkt zich door vernieuwing, met de introductie van nieuwe gezichten zoals Gaëlle Six, een energieke, midden-dertiger, moeder van twee, die haar persoonlijke verhaal deelt. Gaëlle’s achtergrond in communicatiewetenschappen en haar ervaring bij Vlerick Business School onderstrepen haar gedrevenheid en de waarde die ze hecht aan vrijheid en zelfstandigheid, eigenschappen die haar familie haar met de paplepel heeft ingegoten. Ondanks uitdagingen, zoals de ziekte van haar vader, heeft Gaëlle’s levensmotto “opgeven bestaat niet” haar gevormd tot de persoon die ze vandaag is, iemand die strijdt voor haar overtuigingen en zowel in haar professionele als persoonlijke leven 100% inzet toont.

De Gemeentebelangen rekenen voor hun campagne op de samenwerking met communicatiebedrijf Bureau Blanc en belicht de intentie van Gemeentebelangen Knokke-Heist om authentieke, betekenisvolle communicatie te voeren. Bureau Blanc’s filosofie, gericht op het versterken van merken door essentie en emotie, weerspiegelt de ambitie van de partij om niet alleen te focussen op uiterlijke presentatie, maar op echte inhoud en verbinding met de gemeenschap.

1 REACTIE

 1. (Jouw) Gemeentebelangen Knokke-Heist: 0
  Nieuwe Campagne: 1
  Nieuwe Gezichten: 1

  Inderdaad het eerste staat op 0.
  Had men niet beter ook een andere benaming gekozen dan “(Jouw) Gemeentebelangen” om het stigma rond deze partij ongedaan te maken, de benaming “(Jouw) Gemeentebelangen” dekt natuurlijk op geen enkel moment de lading, zoveel is duidelijk gezien de intussen ontelbare fratsen, het waren decennialang de belangen van enkele vastgoedondernemers/vermogende senioren en blijkbaar helaas nog steeds … De weifelende houding van de kopman om daar in alle openheid geen afstand van te nemen zou de kiezer toch aan het nadenken moeten zetten.

  “maar op echte inhoud en verbinding met de gemeenschap.”
  We gaan nog lachen, maar het zal bij velen hoongelach worden!

  Uiteindelijk zal het aan de kiezer zijn om hier niet nog eens 6 jaar mee opgescheept te zitten!