zondag, mei 26, 2024
HomeKnokke-HeistOntdek Opwindende Kunst dit Weekend in Knokke-Heist

Ontdek Opwindende Kunst dit Weekend in Knokke-Heist

Kunstliefhebbers opgelet! Dit weekend en aanstaande maandag biedt Knokke-Heist een boeiende duik in de kunstwereld met pop-ups en nieuwe exposities die je niet wilt missen.

The Boutique Gallery: Een Zomers Kunstfeest

Op het iconische Albertplein in Knokke-Heist, opent The Boutique Gallery haar deuren voor een zomerse pop-up ervaring. Deze galerij, bekend van haar vestigingen in Sint-Martens-Latem en Antwerpen, presenteert een verzameling fascinerende kunstwerken. Dit is een perfecte gelegenheid voor kunstliefhebbers om unieke stukken te bewonderen en misschien zelfs aan hun collectie toe te voegen.

  • Locatie: Albertplein 3, 8300 Knokke-Heist
  • Data: Zaterdag, zondag en maandag

Buysse Gallery: Nieuwe Ruimte, Jonge Ambities

Op 12 april heeft de jonge ondernemer Louis Buysse een opwindende stap gezet met de opening van zijn eigen kunstgalerij, Buysse Gallery, op de Zeedijk. Deze galerij trekt nu al de aandacht met de tentoonstelling ‘Evanescence’ van Tom Van Puyvelde. Deze tentoonstelling loopt nog tot 19 mei 2024 en is een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in moderne artistieke expressies.

  • Locatie: Zeedijk 700, 8300 Knokke-Heist

Ons gedacht… Knokke-Heist blijft een hotspot voor kunstliefhebbers. Met toegankelijke en verfrissende kunstinitiatieven zoals The Boutique Gallery en Buysse Gallery biedt de stad een rijke mix van gevestigde en opkomende kunst, toegankelijk voor iedereen. Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in de wereld van kunst dit weekend.