woensdag, mei 22, 2024
HomeKnokke-HeistBelangrijk Huwelijksjubileum in Hotel-brasserie Lebeau19

Belangrijk Huwelijksjubileum in Hotel-brasserie Lebeau19

Onlangs vierden Jacques Coudyser en Jeannette Hongenaert hun 60ste huwelijksjubileum in hotel-brasserie Lebeau19 in de Zoutelaan. Schepen Bert De Brabandere nam namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis de honneurs waar om de jubilarissen te feliciteren naar aanleiding van hun diamanten huwelijksverjaardag.

Jeannette en Jacques: Een Leven Gewijd aan Liefde en Toewijding

Jeanette Hongenaert, een inwoner van Knokke van geboorte, en Jacques, die op zesjarige leeftijd van Brugge naar Knokke verhuisde, zijn een voorbeeld van liefde en toewijding. Jacques begon zijn loopbaan als croupier in het Casino, terwijl Jeannette haar carrière begon bij de Generale Bank (nu BNP Paribas). Hun paden kruisten op een personeelsfeest van de bank in Brugge, wat leidde tot hun huwelijk op 18 april 1964. Jacques sloot zich later ook aan bij de Generale Bank en klom op tot kantoordirecteur in de Lippenslaan in Knokke Dorp, waar hij tot aan zijn pensioen actief bleef. Jeannette werkte in de kantoren van Het Zoute en Heist en schakelde later over naar een parttime job om haar werk beter te kunnen combineren met haar gezin.

Een Toegewijd Gezin en Erfenis

Het koppel kreeg twee kinderen: Cathy, een Vlaams parlementslid en gemeenteraadslid, gehuwd met Danny Bossaert, en Karel, een ondernemer met diverse horecazaken in Knokke-Heist en de trotse vader van dochter Juliette. Na hun pensioen namen Jacques en Jeannette de zorg voor hun kleinkinderen op zich en genieten ze samen met vrienden van gezellige momenten, uitstapjes en reizen.

Gemeentelijke Felicitaties en Goede Wensen

Het gemeentebestuur wenst Jacques en Jeannette nog vele gezonde en voorspoedige jaren samen, gevuld met liefde, geluk en mooie herinneringen!