zondag, mei 26, 2024
HomeKnokke-HeistBelangrijk Nieuws: RKFC Verlengt Contract Basiru Mbye

Belangrijk Nieuws: RKFC Verlengt Contract Basiru Mbye

Komende zondag staat speeldag 32 van 34 op het programma met de komst van Union Namur. Terwijl de focus op de aankomende wedstrijd ligt, werkt RKFC al aan de toekomst. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de spelerskern voor het volgende seizoen. RKFC heeft met trots aangekondigd dat centrumspits Basiru Mbye een nieuwe overeenkomst voor één seizoen heeft getekend!

Basiru, bijgenaamd ‘Basi’, is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij RKFC. Hij werd eind september getroffen door een zeldzame en vervelende blessure, waardoor hij meer dan 4 maanden aan de zijlijn stond. Sinds begin februari is hij echter weer inzetbaar, tot grote vreugde van alle betrokken partijen. De club en de sportieve staf zijn zeer tevreden over de voortgang van de altijd hardwerkende aanvaller, en daarom hebben ze besloten om hem aan boord te houden voor het komende seizoen.

De verlenging van Mbye’s contract markeert een belangrijke stap voor RKFC in het bouwen van een sterke en stabiele spelerskern voor de toekomst. Met zijn terugkeer na een langdurige blessure en zijn voortdurende toewijding aan het team, wordt Basiru Mbye gezien als een waardevolle aanwinst voor de club in de komende competitie.

RKFC kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking met Basiru Mbye en verwacht dat zijn bijdrage aan het team verder zal groeien in het komende seizoen.