Home Cultuur Drukste december ooit in het For Freedom Museum

Drukste december ooit in het For Freedom Museum

Niettegenstaande alle Corona-ellende wordt voor het For Freedom Museum te Ramskapelle. Knokke-Heist, de kerstmaand december ’20 , de drukste decembermaand ooit.

“Inderdaad sedert de opening in 2009 hebben we nog nooit zulke cijfers kunnen behalen”, aldus conservator Freddy Jones. Het KAMAL-effect is niet te schatten noch te bevatten.

Dagelijks komen bezoekers uit gans Vlaanderen  “De Verborgen Schat “of “The Hidden Gem”, zoals de Britten het museum noemen, verkennen. Het For Freedom Team is dan ook in de wolken omtrent de enorme respons die er gekomen is na de uitzending op VRT 1 in het programma “Andermans Zaken” op 21 oktober.

Dit is een erkenning van de jarenlange inspanning die conservators Freddy, Danny Jones en Patrick Thierssoone aan de dag legden om het museum op de kaart te zetten en te streven naar inhoud, beleving en uitstraling.  “Het mooie van het succes is dat iedere bezoeker na de rondgang met voldoening en bewondering het museum verlaat en reeds uitziet naar een volgend wederzien. Een pluim voor onze medewerkers voor en achter de schermen”, besluit Danny Jones.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers