Home Knokke-Heist Deelgemeente Heist Françoise De Vreeze binnenkort directeur van de zorgcampus Sint-Augustinus

Françoise De Vreeze binnenkort directeur van de zorgcampus Sint-Augustinus

Stadsgenote, Gemeenteraadslid en hoofdverpleegkundige op de afdeling Cardiologie en Hartchirurgie in het AZ Sint-Jan in Brugge, Françoise De Vreeze (47) gaat in het voorjaar haar job inruilen voor een directeursfunctie bij de zorgcampus Sint-Augustinus.

De zorgcampus bevat een hedendaags wooncentrum van 174 woongelegenheden, 3 kamers kortverblijf, 21 serviceflats en een centrum voor dagverzorging. De campus valt onder het stadsbestuur van Torhout.

Françoise volgt Lieven Creteur op, die vorig jaar met pensioen ging. In de tussentijd werden de taken overgenomen door Willem Vermaut. “Met de nieuwe directeur kunnen we terug bouwen aan de toekomst. Naast de dagelijkse zorg en dienstverlening in het woonzorgcentrum staan we op vlak van ouderenzorg ook voor grote uitdagingen”, zegt schepen van Ouderenzorg Joost Cuvelier (CD&V). “De nieuwe directeur zal hier een belangrijke rol te spelen hebben. Met haar “hands on” mentaliteit is ze zeker de juiste vrouw op de goede plaats.

Met menselijke warmte en het hart op de juiste plaats verzekert het multidisciplinair team een permanente verzorging en begeleiding in nauwe samenwerking met de huisarts en de familie. Een enthousiast team van medewerkers en vrijwilligers zorgt voor een warme, nette en gezellige thuis voor onze bewoners. De keukenploeg is dagelijks in de weer om een gevarieerde maaltijd aan te bieden, rekening houdend met de persoonlijke nood van de bewoner. De animatieactiviteiten dragen bij tot een zinvolle dagbesteding met aandacht voor de individuele interesses van onze bewoners. “Dat Françoise De Vreeze van zo’n team kan directeur worden kan alleen maar een meerwaarde betekenen”, klinkt het.

1 REACTIE

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers