zondag, mei 26, 2024
HomeKnokke-HeistEK Heilig Hart Feestelijk Geopend in Knokke-Heist!

EK Heilig Hart Feestelijk Geopend in Knokke-Heist!

In Knokke-Heist is onlangs het EK Heilig Hart op levendige wijze van start gegaan, met een opening die niemand snel zal vergeten.

Startschot door Schepen van Onderwijs

Met de aanwezigheid van schepen van onderwijs Bert de Brabandere (CD&V), werd de aftrap van het voetbaltoernooi van de Heilig Hartschool gevierd. De opening was meteen een hit, mede dankzij de geur van vers gebakken frietjes en de vrolijke energie van de kinderen die uitkeken naar een dag vol sport en plezier.

Sportiviteit en Teamgeest

De Heilig Hartschool benadrukte het belang van fairplay terwijl alle kinderen zich opmaakten om de komende weken deel te nemen aan verschillende wedstrijden. De teams, met namen als Potvis Henk, Zeekracht, en The Goats, introduceerden een element van vrolijkheid en gemeenschapszin.

Spannende Momenten en Ontspanning

Het hoogtepunt van de dag was de spannende wedstrijd tussen de leerkrachten, die eindigde in een adembenemende 4-3 overwinning voor het rode team. Naast de wedstrijden was er tijdens de pauze ook tijd voor ontspanning, met een energiek optreden van de cheerleaders, die de sfeer er goed in brachten.

Vooruitblik

De schoolleiding en leerkrachten zien uit naar de aankomende wedstrijden, waarbij de hele gemeenschap van Knokke-Heist wordt uitgenodigd om de jonge spelers aan te moedigen. De verwachtingen zijn hooggespannen voor het verdere verloop van het EK Heilig Hart, waar sportiviteit en plezier hand in hand gaan.

Laat de wedstrijden beginnen en het beste team winnen!