Home Knokke-Heist Knokke-Heist verwelkomt Chou Chou: Eerste Bubble Tea Zaak met een Twist

Knokke-Heist verwelkomt Chou Chou: Eerste Bubble Tea Zaak met een Twist

0
612

Knokke-Heist is een trekpleister rijker met de opening van Chou Chou, de allereerste bubble tea zaak in de stad. Gelegen aan de Lippenslaan 363, biedt deze unieke concept store meer dan alleen het populaire Taiwanese drankje. Bezoekers kunnen er ook genieten van een kopje koffie of een glas wijn, terwijl ze de nieuwste mode en accessoires ontdekken.

Een familiebedrijf met een persoonlijk tintje Chou Chou is het levenswerk van moeder Veronique, die na 30 jaar haar nagelsalon heeft getransformeerd, en haar dochter Estée. Ze hebben de zaak vernoemd naar een dierbare tante en oom die elkaar liefkozend “Chouke” noemden. Het duo heeft hun krachten gebundeld om een warme, uitnodigende sfeer te creëren waar mode en gezelligheid samenkomen.

Wat biedt Chou Chou?

  • Bubble Tea: Voor het eerst beschikbaar in Knokke-Heist, met een verscheidenheid aan smaken.
  • Koffie en Wijn: Een selectie aan dranken voor een ontspannen pauze tijdens het shoppen.
  • Mode en Accessoires: Blader door een zorgvuldig geselecteerde collectie van kleding, juwelen en zonnebrillen.
  • Nagelstudio: Combineer schoonheidsbehandelingen met een heerlijk drankje.

De respons op het totaalconcept is zeer positief, wat blijkt uit de enthousiaste reacties van de klanten. De combinatie van een nagelstudio met de mogelijkheid om van een drankje te genieten terwijl men winkelt, voegt een unieke dimensie toe aan de lokale retailervaring.

Ons gedacht…

Chou Chou biedt een innovatieve mix van horeca en retail, verrijkt met een persoonlijk verhaal van familie en ondernemerschap. Het lijkt de perfecte nieuwe hotspot voor zowel de lokale bevolking als bezoekers die op zoek zijn naar iets unieks in Knokke-Heist.

NO COMMENTS