zondag, mei 26, 2024
HomeKnokke-HeistSenior Sportief in Knokke-Heist: Een Dag Vol Actie voor 50-plussers

Senior Sportief in Knokke-Heist: Een Dag Vol Actie voor 50-plussers

Op maandag 17 juni 2024 wordt in Knokke-Heist een uniek sportevenement georganiseerd speciaal voor 50-plussers. Onder de naam Senior Sportief kunnen deelnemers uit Knokke-Heist en omstreken genieten van een uitgebreid aanbod aan sportactiviteiten. Het event biedt de perfecte gelegenheid om op een recreatieve manier kennis te maken met nieuwe sporten of om vertrouwde favorieten te beoefenen.

Diverse Sportmogelijkheden en Flexibele Planning

De dag is opgedeeld in vier sessies, twee in de voormiddag en twee in de namiddag, waarbij elke sessie een scala aan verschillende sporten aanbiedt. Dit zorgt ervoor dat deelnemers hun dag flexibel kunnen indelen:

  • Kies uit 27 verschillende sporten.
  • Stel een persoonlijk programma samen met 1 tot 4 activiteiten.
  • Alle benodigde materialen worden voorzien.

Toegankelijke Deelname en Kosten

De deelnamekosten bedragen slechts €3 per activiteit (€2 met een sportelkaart), inclusief verzekering en een koffie met dessert. Voor wie tussendoor wilt lunchen, biedt de cafetaria van sporthal Laguna een maaltijd aan van warme beenham met groenten en krieltjes voor €18.

Voorwaarden en Inschrijving

  • Inschrijving is verplicht vóór 10 juni.
  • Betaling kan online, contant op de dag zelf, of via een 15-beurten sportelkaart.

Een team van enthousiaste begeleiders zal alle deelnemers verwelkomen en assisteren, en men verwacht dat iedereen in aangepaste sportkledij verschijnt.