zaterdag, mei 25, 2024
HomeKnokke-HeistTaxi Marc overgenomen: Grote Plannen in Knokke-Heist

Taxi Marc overgenomen: Grote Plannen in Knokke-Heist

Bedankt Freddy Van Rijsselberghe 

Met een vloot van 16 auto’s en een team van 9 chauffeurs biedt Taxi Marc, het grootste taxibedrijf van Knokke-Heist en omstreken, dag en nacht uitstekende service voor zowel lokale als langeafstandsritten. Na 25 jaar aan het roer te hebben gestaan, heeft oprichter Freddy Van Rijsselberghe het stokje overgedragen aan Sinda Ouadi en Domien Vanhaeverbeke, die al ervaring hebben in de taxisector met hun bedrijf Taxi Bob in de regio Beernem. Het duo ziet grote kansen in deze overname om hun bedrijfsvoering uit te breiden.

Een belangrijke kwestie die momenteel speelt binnen de sector, en ook voor Taxi Marc, is de elektrificatie van het wagenpark. Sinda, die de administratieve taken op zich neemt, benadrukt het streven naar het verminderen van CO2-uitstoot in de komende jaren en de openheid voor elektrificatie, mits de nodige infrastructuur zoals voldoende laadpalen beschikbaar is.

Klanten die gebruik willen maken van de vertrouwde en uitgebreide diensten van Taxi Marc kunnen contact opnemen via het telefoonnummer 0476 60 20 00 of meer informatie vinden op hun website www.taximarc-knokke.be.

Het bedrijf beschikt nu over 16 auto’s, 9 vaste chauffeurs, en extra chauffeurs in het weekend. Sinda vertelt dat er weinig verandert voor de vaste klanten: de bekende naam van het bedrijf blijft en de 24/7 service wordt voortgezet. De nieuwe eigenaren hebben ook plannen om hun diensten uit te breiden, met mogelijk nieuwe routes richting Brugge en meer focus op luchthavenvervoer.

Toekomst

Het jonge koppel is optimistisch over de toekomst en gelooft sterk in de groeipotentie binnen Knokke-Heist. Ze bedienen een diverse klantengroep, van ouderen die overdag vervoer nodig hebben naar het ziekenhuis tot bedrijven en feestgangers in het weekend die veilig thuis willen komen. Dit toont aan dat Taxi Marc zich blijft aanpassen aan de behoeften van hun klanten en de uitdagingen van de markt.