woensdag, mei 29, 2024
HomeKnokke-HeistBolt breidt taxidiensten uit naar Knokke-Heist voor zomerseizoen

Bolt breidt taxidiensten uit naar Knokke-Heist voor zomerseizoen

Bolt, Europa’s toonaangevende mobiliteitsdienstverlener, heeft de uitbreiding van zijn taxidiensten naar Knokke-Heist aangekondigd, voortbouwend op het succes van zijn recente lancering in Brugge. Met het oog op het naderende zomerseizoen en de meivakanties, speelt Bolt in op de stijgende vraag naar hoogwaardige mobiliteitsopties in deze prestigieuze Belgische kustbestemming.

Na de enthousiaste ontvangst in Brugge, introduceert Bolt nu zijn diensten in Knokke-Heist, evenals in Zeebrugge en Blankenberge. Het bedrijf heeft plannen om zijn bereik langs de gehele Belgische kust uit te breiden.

Sterke Groei in Vlaanderen “De keuze om onze diensten uit te breiden naar Knokke-Heist voor het hoogseizoen was een logische stap,” aldus Laurent Pantusa, Country Manager van Bolt België. Hij benadrukt de luxe en charmante allure van Knokke-Heist, een stad die bekend staat om zijn exclusiviteit en prachtige natuur. Bolt streeft ernaar om de reiservaring voor zowel toeristen als inwoners te optimaliseren.

Naar een Naadloze Mobiliteitservaring De uitbreiding van Bolt zorgt voor een verbeterde mobiliteit tijdens piektoeristenperiodes en daarna. De diensten zijn ontworpen om reizen in Knokke-Heist aangenaam en zorgeloos te maken, waarmee Bolt voortbouwt op zijn reputatie van kwaliteit en gemak.

Verwachtingen voor de Toekomst Pantusa voegde toe: “Onze flexibele strategie om ons aan te passen aan diverse reisbehoeften weerspiegelt onze inzet om een nieuwe norm te stellen voor mobiliteit langs de Belgische kustlijn.” Deze zet van Bolt kan een significante impact hebben op het mobiliteitslandschap in Vlaanderen en biedt een basis voor toekomstige uitbreidingen langs de Belgische kust.

Over Bolt Bolt blijft Europa’s super-app met diensten variërend van taxibemiddeling tot de verhuur van elektrische fietsen en steps. Hoewel diensten zoals Bolt Food en Bolt Drive nog niet beschikbaar zijn in België, heeft het bedrijf groot succes in andere Europese en Afrikaanse landen. Bolt streeft ernaar de overgang van privé-auto’s naar gedeelde mobiliteit te versnellen door betere alternatieven te bieden voor diverse gebruikssituaties.