15.3 C
Knokke-Heist
5 augustus , 2021

HomeCultuurDe Doekoe bar vanaf 29 juli

De Doekoe bar vanaf 29 juli

Tijdens de tweede lockdown waren de jongeren het beu dat ze geen perspectief kregen. Daarom besloten ze een eigen zomerbar te starten in samenwerking met Jeugdclub ‘t Verzet, Dienst Jeugd, CC Scharpoord en het Jeugdopbouwwerk. Het resultaat? Een zelfgebouwde en- georganiseerde zomerbar voor en door jongeren!

Vanaf donderdag 29 juli 2021 kan je voor de deur van Jeugdclub ‘t Verzet terecht in een gezellige zomerbar.Ter plekke voorzien de jongeren iedereen van een hapje en een drankje terwijl lokaal talent het podium vult met z’n escapades.

Vrijdag 30 juli 2021 kunnen jongeren zich inschrijven voor een workshop: “Learn to dj” van 14 tot 18 uur (via info@jeugdclubtverzet.be). Gedurende de dag voorzien lokale dj’s de bezoekers van frisse beats en een loungy sfeer terwijl je kan genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Om 19 uur  springen de lokale talenten Shema,Wise the child en The Christian Club op de planken om “all out hip hop” te gaan!

Zaterdag 31 juli 2021 kunnen de meer ervaren dj’s zich inschrijven voor een workshop Afrobeat van 16 tot 18 uur (via info@jeugdclubtverzet.be). Gedurende de gehele dag trakteren de “dub warriors” van Boomsea Sound alle bezoekers van mellow dub vibes door hun zelf gefabriceerde geluidsmuur. Om 19 uur kapen de lokale talenten: Ju$tee$, Kleine Sanders en the U.D.M. band de planken voor avond vol optredens in verschillende genres.

Zondag 1 augustus 2021 doen de jongeren het rustiger aan en starten ze de dag met een workshop graffiti van 14 tot 18 uur (inschrijven via info@jeugdclubtverzet.be). De zomerbar vol snacks en verfrissende drankjes blijft gedurende de gehele dag geopend.  

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers