zaterdag, mei 25, 2024
HomeKnokke-HeistFrançois Van den Bulck en Miriam Brits vieren 60 jaar huwelijk

François Van den Bulck en Miriam Brits vieren 60 jaar huwelijk

In onze deelgemeente Heist hebben François Van den Bulck en Miriam Brits hun diamanten huwelijksjubileum gevierd, omringd door lokale schepenen en familie. Het echtpaar, dat twee zonen en twee kleinkinderen heeft, werd thuis in de bloemetjes gezet door de gemeente.


Een leven lang samen

François Van den Bulck en Miriam Brits, een koppel uit Heist, vierden onlangs hun 60-jarig huwelijksjubileum. Deze mijlpaal werd niet onopgemerkt voorbij laten gaan door het gemeentebestuur. Schepenen Philippe Vlietinck en Tine Gobert brachten persoonlijk een bezoek aan de jubilarissen in hun woning aan de Vuurtorenstraat om hun felicitaties over te brengen.

Bloemen en felicitaties

Het bezoek van de schepenen was niet zomaar een formaliteit; het echtpaar werd letterlijk in de bloemetjes gezet, een gebaar van waardering en erkenning van de gemeenschap voor hun langdurige verbintenis.

Familiebanden

François en Miriam zijn de trotse ouders van twee zonen, Frank en Patrick, en grootouders van twee kleinkinderen die in Lier wonen. Deze familiebanden onderstrepen de hechte structuur die het koppel door de jaren heen heeft opgebouwd.

Hoe het begon

Het liefdesverhaal van François en Miriam begon op een feestje van het voetbal in Lier, waar François werkzaam was in de bouwsector en Miriam in het lokale ziekenhuis. Hun gedeelde passies, waaronder wandelen langs de zee, hebben door de jaren heen bijgedragen aan hun sterke band.

Toekomstwensen

Het gemeentebestuur van Heist heeft, samen met hun felicitaties, de beste wensen uitgesproken voor het echtpaar. De wens is dat François en Miriam nog vele gelukkige en gezonde jaren samen mogen doorbrengen.


Het diamanten jubileum van François en Miriam is een prachtige gelegenheid die benadrukt hoe belangrijk familie, liefde en toewijding zijn binnen onze gemeenschap. Het gemeentebestuur van Heist en de lokale gemeenschap wensen het echtpaar alle geluk en gezondheid toe voor de toekomst.