HomeKnokke-HeistIedereen doet mee aan het digitaal klimaatatelier

Iedereen doet mee aan het digitaal klimaatatelier

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist wil het bestaand energieactieplan upgraden tot een volwaardig klimaatplan. Ben ook jij bezorgd over ons klimaat? Sta je te trappelen om je goede ideeën te delen of om samen met anderen initiatief te nemen? Neem dan op donderdag 6 mei van 19.30 tot 21 uur deel aan het digitaal klimaatatelier waar we samen verder acties uitwerken. We kunnen jouw kennis, expertise en creativiteit gebruiken! 

Programma 

  • De resultaten van de enquête werden verwerkt, en vormen het vertrekpunt voor de avond. We gaan in kleine groepen aan de slag waarin we nadenken over verschillende thema’s: 
  • Hoe kunnen we energiezuinig en klimaatbestendig wonen en leven? 
  • Geniet je van groen en ken je een geschikte plek voor een tikkeltje extra? 
  • Sta je versteld van de toenemende droogterecords en wil je dat probleem aanpakken? 

We gaan dieper in op acties en bekijken samen wat we waar kunnen doen. 

Inschrijven 

Bevestig jouw aanwezigheid en geef je voorkeurthema op via dit inschrijvingsformulier: https://www.wvi.be/nl/klimaatatelier-knokke-heist. Tijdens het digitaal klimaatatelier denken we immers in kleine groepjes na over verschillende klimaatthema’s. Vergeet alvast 6 mei niet te noteren in jouw agenda! 

Praktisch 

  • Je hebt een computer (met geluidsversterking), laptop, smartphone of tablet nodig om deel te nemen. 
  • Voor deze digitale sessies werken we met een beveiligde link. Deelnemen kan via de browser, dus ook zonder iets te installeren. 
  • We bezorgen je voor het klimaatatelier een introductiefilmpje en een overzicht van de resultaten van de klimaatenquête om je zo goed mogelijk voor te bereiden. 
  • Kort na je inschrijving, krijg je via mail een link en wachtwoord toegestuurd zodat je makkelijk kan inloggen en deelnemen aan het klimaatatelier. 

Dank je wel en tot binnenkort! 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers