HomePolitiekHet geduld van de partij Vooruit Knokke-Heist raakt op

Het geduld van de partij Vooruit Knokke-Heist raakt op

Wijlen Burgemeester Graaf Lippens was al 10 jaar geleden op zoek naar een geschikte hondenweide voor de viervoeters voor Knokke-Heist. Samen met het Agso was de gemeente volgens de socialisten in hun bus-aan-bus publicatie jarenlang op zoek naar een goede locatie voor een hondenweide. Momenteel heeft men twee sites op het oog. Het gaat om de gronden van het oude gemeentedepot in Heist en om een weide langs de Gustaaf Van Nieuwenhuysestraat. Vorig jaar beloofde de gemeente werk te maken van die reeds lang beloofde hondenweide. Tot op vandaag blijft dit volgens Vooruit Knokke-Heist een dode letter. Toch is de oppositiepartij van plan te blijven hameren op de eerder gemaakte beloftes. Dit tot de hondelosloopweide er ook effectief is.

4 REACTIES

  1. Het geduld van de Vooruit raakt op. Er wordt gesmeekt voor een hondenweide. Nochtans is het strand één grote hondenweide en daar zie je, zeker in de periode oktober-april waar het gedurende de dag mag, nauwelijks baasjes met hun hond. ‘S Morgens en ‘s avonds in de “sper-periode” zie je ook nauwelijks honden op het strand. Het zijn dan meestal de “toeristen-honden”. Een wandeling op het strand zou nochtans hond en baasje ten goede komen. Misschien is sensibiliseren om het strand te gebruiken wel een betere manier. Mits uiteraard het poepzakje bij te hebben, want ook dat kan zeker beter.

  2. De grap van de week. Vooruit ( gestolen naam van de Gentse cultuurtempel) wil politieke munt slaan uit een item waar de particulier als jaren voor vecht. Schoenmaker blijf bij uw leest.

  3. De gronden van het oude gemeentedepot in Heist zijn omgevormd tot een parking en wat ernaast ligt zijn gronden van het ommuurde oude kerkhof waar nog gebouwtjes staan van o.a.
    vroegere activiteiten en waarvan er sommige als opslagplaats gebruikt worden. De Gustave Van Nieuwenhuysestraat ligt dan weer ten westen van de Heistlaan. Moeten de mensen van de deelgemeente Knokke dan met hun viervoeters naar daar komen? Dat stuk grond is ook landbouwgrond. Ik denk ook dat voor velen in de huidige omstandigheden een “hondenlosloopweide” nu niet iets is om van wakker te liggen.

  4. Kan “De Schimmel” wel volgen hoor…
    Zou het geen stunt zijn om te eisen dat het elke dag mooi weer is… enkel inde vroege morgen regent.😉

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers