HomeSportKnokke Hippique is terug

Knokke Hippique is terug

“We hebben gewacht en gehoopt, het is mogelijk geworden”, schrijven de organisatoren op hun sociale media. Knokke Hippique is terug voor drie weken vanaf 23 juni! In navolging van de Corona richtlijnen, kijken we uit naar drie weken topsport, met één weekend tot en met 5* springen (24 – 27 juni) en twee extra weekends van 3, 2 en 1. Helaas betekent het feit dat het een Corona-proof evenement is, dat het niet toegankelijk is voor het publiek – u zult echter wel alle wedstrijden via livestream kunnen volgen! Laten we topsport terug naar België brengen met het eerste 5 evenement in Knokke-Heist.

5 REACTIES

  1. Vorige week in het nieuws: ALLE sportevenementen geschrapt tot eind september…

  2. Dit evenement gaat voor zover ik weet op privéterrein. Als deze grondeigenaar op deze manier verder doet om grote percelen landbouwgrond op te kopen zien we in deze omgeving nog weinig landbouwers actief. Hier zie je nog maar eens dat het grote geld zich veel kan permitteren.

  3. Is men niet een beetje te voorbarig met alles weer “los te laten”? Vorig jaar versoepelde men toen er nog een vijftigtal mensen in de covid-afdelingen van de ziekenhuizen lagen. Nu liggen er nog zevenhonderd en alles mag precies weer, ook grote festivals. Als je dan hoort dat het ziekenhuispersoneel zeer bang is voor een VIERDE GOLF vind ik, volgens mijn bescheiden mening) alles een beetje té vroeg om reeds evenementen te organiseren waarvan nog absoluut niet zeker is dat ze kunnen plaatsvinden want niet de regering, virologen maar covid-19 is nog steeds de baas!

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers