vrijdag, februari 23, 2024
HomeKnokke-HeistKnokke Off: Vlaamse Serie verovert Netflix Internationaal

Knokke Off: Vlaamse Serie verovert Netflix Internationaal

Vanaf vandaag bereikt de Vlaamse televisie een internationaal publiek met de lancering van ‘Knokke Off’ op Netflix. Bekend onder de nieuwe titel ‘High Tides’, is deze serie een voorbeeld van hoe Vlaams talent de wereld verovert.

‘Knokke Off’, oorspronkelijk een hit op VRT MAX, verhaalt over een groep jonge rijkeluiskinderen die hun zomer in Knokke doorbrengen. Deze mix van drama, geweld en romantiek heeft niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Nederland hoge kijkcijfers behaald. Nu breidt de serie zijn horizon uit met internationale versies in het Frans, Duits, Italiaans, Pools, Portugees en Spaans.

De Italiaanse krant Corrie della Serra heeft ‘High Tides’ al als een ‘must-see’ bestempeld. Het succes van de serie benadrukt niet alleen het talent van de Vlaamse filmmakers, maar ook de charme van Knokke-Heist. Het gemeentebestuur van Knokke-Heist is terecht trots op hoe hun kustgemeente in de serie wordt weergegeven. Met prachtige villa’s, strandbars en natuurlijke landschappen biedt de serie een glamoureuze blik op deze Belgische parel.

Terwijl ‘Knokke Off’ de wereld verovert, nodigt de serie kijkers uit om het echte Knokke-Heist te ontdekken. De serie toont aan dat fictie een krachtig middel kan zijn om echte locaties op de kaart te zetten. Laat ons weten wat u denkt over de internationale impact van ‘Knokke Off’ via sociale media!