Home Cultuur Milo, omdat het kan

Milo, omdat het kan

Klaar voor de understatement van het jaar? Ons leven werd sinds maart vorig jaar helemaal overhoop gehaald. Ook het uitoefenen van een hobby werd aan banden gelegd. Eerder hebben we al beslist dat onze productie ‘Soldiers of Love’ afgelast werd en nu moeten we terug een belangrijke beslissing nemen.  
  Onze productie GHOST, de musical wordt in overleg met de cast verplaatst naar september 2022. Wij hebben op dit moment geen perspectief wanneer we terug kunnen beginnen repeteren, hoeveel toeschouwers we mogen ontvangen,… Vandaar deze beslissing. Vandaag dag op dag een jaar geleden lanceerden we naar aanleiding van GHOST een Valentijnactie. Alle mensen die toen voordeeltickets kochten zullen in de loop van de volgende dagen het bedrag teruggestort krijgen op hun rekening. Ook de mensen die tickets aan een gewoon tarief kochten krijgen dit terug. Binnen precies 365 dagen lanceren we terug een Valentijn-actie voor tickets van GHOST. En we kunnen ook al de data meegeven: 9, 10, 11, 15, 16, 17 & 18 september 2022. Opmerkingen of suggesties? Stuur een mail naar info@musicalgroepmilo.be  .  
  Onze productie ‘Laat me’ wordt uitgesteld naar het voorjaar van 2022. Vijf getalenteerde Milootjes snijden het moeilijke thema transgender aan. Een verhaal van Lore Dobbelaere gecombineerd met Nederlandstalige kleinkunstliedjes.   
  Maar er is meer. Sinds september 2019 hebben onze casts niet meer de kans gehad om op het podium te staan. Om deze pijn te verzachten organiseren we van zodra we kunnen de MILO academy. Dat zijn zondagmiddag-workshops voor onze leden, oud-leden maar ook nieuwe mensen kunnen al eens proeven van musical in al haar facetten. Ons programma staat nog niet volledig vast maar van zodra we definitieve data hebben verneem je dat in een nieuwe nieuwsbrief of via onze website en Facebook-pagina.  Staan nu al vast: workshop met Jan Schepens over liedinterpretatie zang-coaching met Goele De Raedt  oud MILO-lid Niels Batens over het belang van een ensemble Fientje Thyssen over grime en het gebruik van pruiken Mark Tijsmans over de integratie van zang, dans en acteren. Een workshop met de choreograaf van de musical The Bodyguard Tommy Gryson  Leendert De Vis over liedinterpretatie een workshop met Helle Vanderheyden specifiek gericht naar kinderen en jongeren auditie-training met Hans Peter Janssens Ook al heb je maar een kleine musical-microbe. Je bent van harte welkom op één van deze workshops. De plaatsen zullen beperkt zijn en wij beginnen er pas aan van zodra we zekerheid hebben dat we dit in de meest veilige omstandigheden kunnen organiseren.  De workshops zijn gratis voor MILO-leden. Wie geen lid is betaalt een bijdrage van 10 EUR per workshop.  
  Maar we bruisen van de plannen… Eind 2022 viert musicalgroep MILO haar vijftiende verjaardag en dat doen we net als bij ons tienjarig bestaan met een musicalconcert. Hou onze sociale media en website dus in de gaten. En blijf je aan de maatregelen houden zodat wij samen met onze leden zo snel mogelijk terug kunnen beginnen dromen van het podium.  
- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers