Home Sport Stadsgenoot Hans Vanaken positief getest op Covid-19

Stadsgenoot Hans Vanaken positief getest op Covid-19

Gisterenvoormiddag werd de volledige Brugse A-kern en omkadering getest door UEFA voor afreis naar Kiev.

Bij het binnenkomen van de testresultaten bleek het Coronavirus stevig huisgehouden te hebben in het Brugse trainerskabinet. Coach Philippe Clement en zijn assistenten bleken allen positief. Naast eerdere gevallen Stefano Denswil en Matej Mitrovic kwam ook onze stadsgenoot Hans Vanaken positief uit de testing op COVID-19. Charles De Ketelaere bleek negatief en zal mee afreizen naar Kiev.

Alle positief geteste spelers en stafleden zitten in quarantaine. Rik De Mil en zijn assistent Tim Smolders zullen mee afreizen naar Kiev.

4 REACTIES

  1. Nu in de voorbije maanden gebleken is dat voor vlaanderen , en bij uitbreiding Belgie, voetbal, wielrennen en kapsalons veruit de belangrijkste zaken zijn hadden ze dan niet beter eerst alle voetballers, wielrenners en kappers gevaccineerd ?

    • Beste Frank, voetballen en wielrennen kunnen we voorlopig missen want zoals je ziet zijn zelfs de staf de spelers van Club Brugge niet bestand tegen het covid-19 virus door zich waarschijnlijk niet voor 100% aan de regels te hebben gehouden. Waarom voetballers en wielrenners eerst vaccineren terwijl verplegers, verpleegsters, zorgverleners en dokters in tehuizen en ziekenhuizen elke dag met het virus worden geconfronteerd. Dan heb je ook nog de verplegers/verpleegsters die elke dag mensen aan huis verzorgen en waarvan ik weet dat velen ervan nog niet eens ingeënt zijn. Dat zijn voorlopig de HELDEN, véél minder betaald dan die sportlui maar BROODNODIG. Dat Vanaken nu misschien een fan is van bepaalde sportliefhebbers is een feit maar ook hij is geen superman die het virus zomaar kan verslaan en sportmannen voortrekken zou wel eens een heel verkeerd signaal kunnen geven want dan moet je zeker onze agenten, hulpdiensten, leerkrachten, werklieden, enz. ook onmiddellijk inenten daar we deze ook HARD NODIG hebben want sport is en blijft voor de meesten een leuke hobby en hobby’s zijn niet prioritair.

  2. Beste Frank, wat een utopische mening. Ik kan heus veel andere mensen bedenken die een vaccinatie prioritair nodig hebben. De mensen in de zorg bijvoorbeeld en wat te zeggen van de mensen die in essentiële winkels werken, politie en ambulanciers, leerkrachten, enz…
    Voor de redactie. Vanaken is geen stadsgenoot maar een gemeentegenoot. KH is een gemeente en geen stad.

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers