Home Knokke-Heist Nog eens 240 AstraZenica-vaccins voor het vaccinatiecentrum Molenhoek

Nog eens 240 AstraZenica-vaccins voor het vaccinatiecentrum Molenhoek

Op zaterdagmorgen 27 februari 2021 zullen in het vaccinatiecentrum Molenhoek in Westkapelle nog eens 240 AstraZenica-vaccins toegediend worden aan (tand-)artsen en verpleegkundigen uit de eerstelijnszorg. In de loop van maart zal het Agentschap Zorg en Gezondheid vermoedelijk ook de groep van 65-plussers beginnen aanschrijven. Om onze inwoners maximaal te informeren en te helpen bij hun registratie voor de vaccinatie, heeft het gemeentebestuur een callcentrum geopend waar gemeentelijke medewerkers antwoorden op al je vragen. Je kan het callcentrum van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur bereiken via het nummer 0800 11 151. Je kan ook al heel wat antwoorden vinden op volgende link met veel gestelde vragen: https://www.laatjevaccineren.be/vaccinatie-tegen-covid-19-vraag-en-antwoord 

Waarom je laten vaccineren zo belangrijk is 

Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie achter ons te laten. Om terug gewoon met vrienden je verjaardag te vieren, je (groot)ouders te knuffelen, op café of restaurant te gaan, of naar een concert of het voetbalstadion. Vaccinatie kan voorkomen dat je ernstig ziek wordt en levens redden. Heel belangrijk dus om je te laten inenten. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Zodat we stukje bij beetje weer het gewone leven kunnen oppikken. 

6 REACTIES

 1. Ja, beste Frank, het is godgeklaagd via de media te moeten vernemen dat ze eerst minder vaccins zullen leveren, dan weer meer tot we het helemaal niet meer weten. Dan lopen de verwittigingen om zich te laten inenten vierkant maar daar moet wel aan verholpen kunnen worden. De toekomst van veel mensen, of het nu werklieden, mensen uit de zorgsector, onderwijs of de horeca, toeristen of vele anderen zijn, ze mogen niet vergeten dat ze met mensenlevens te doen hebben, zowel op fysisch, psychisch of financieel vlak.

 2. Vooral Ursula en Michel zijn zich blijkbaar niet bewust van hoeveel doden er reeds zijn gevallen, hoeveel familieleed zij hebben veroorzaakt door de catastrofale manier waarop zij de bestellingen voor vaccins hebben aangepakt. Zij zijn hoofdverantwoordelijk voor de bestellingen, contracten, leveringsvoorwaarden en de opvolging. Zij zijn mede verantwoordelijk voor de vele doden.
  Wie hoort heden van die twee ??? Schande !

  • Beste Marc, ik vraag me af of Ursula en Michel reeds gevaccineerd zijn maar ik denk dat dit eerder een domme vraag is daar we er toch geen fatsoenlijk antwoord zullen op krijgen of het zal er eentje zijn van “rond de pot draaien” zoals politici die zich in het nauw gedreven voelen zo goed kunnen.

 3. Oprecht het is hier een en al miserie in dit ‘apenland'(volgens Eyskens)…
  Als er maar iets kan verkeerd lopen dan zal het verkeerd lopen, wat is er nu nog niet van al de
  handelingen omtrent het bestrijden van het Chinese virus verkeerd gegaan, ongelooflijk…
  Nu ook nog bij de gratis(?) gekregen mondkapjes.. ze zouden je kunnen vergiftigen…
  Als je dan naar een land kijkt als Denemarken, met een bevolking van een kleine 6 miljoen mensen, zouden al onze federale en regionale overheden hun ontslag moeten geven… een echte schande…

  • Ik schrok ook toen ik dat nieuws hoorde. Vele mensen lopen met deze maskers rond waar je zelfs een filter kunt in stoppen en nu blijkt dat de mogelijkheid er in zit dat ze giftige deeltjes naar onze longblaasjes sturen die kankerverwekkend zijn. Je zou dit op zichzelf lachwekkend kunnen noemen maar het gaat wel om mensenlevens hé!!! Waarom nog geen mondmaskers uit asbest vervaardigen???

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers