Home Knokke-Heist Teken het rouwregister van Burgemeester Graaf Leopold Lippens

Teken het rouwregister van Burgemeester Graaf Leopold Lippens

Klik HIER om het rouwregister te tekenen.

10 REACTIES

 1. Bedankt Burgemeester,
  Ik zal voornamelijk uw inzichten om alle infrastructuurwerken steeds uniek en esthetisch te plannen als uw grootste kwaliteit zien. Een badhuis wordt in Knokke vervangen door een kunstzinnig badhuis. Een nieuw brandweergebouw, politiegebouw, Zwembad, lakeside paradise, … noem maar op, het moet beter en aangenamer werken worden. Dat het continu vernieuwen van ons straatbeeld, voor de inwoners soms lastig is, nemen we erbij omdat we weten dat investeren noodzakelijk is voor onze toekomst. Stilstaan is achteruit gaan. De privémarkt is meegegroeid met de gemeente. De tewerkstelling die dat teweegbrengt is grotendeels te danken aan de gemeentelijke initiatieven. Ik deel met de familie, vrienden en kennissen in de rouw bij het verlies van deze opmerkelijke persoon.

 2. Wij blijven allemaal enigzins verweest achter.Onze burgemeester had een ongelooflijke feeling,ervaring en inzicht ,hetgeen zijn dossier kennis nog versterkte.Hij heeft rond zich,een sterke ploeg gevormd,die zijn gedachtengoed verder zal dragen.

 3. Ik had het privilege u te mogen kennen , er zal een grote leemte achter blijven , u was een innemende grote Burgervader . Mijn welgemeende deelneming bij dit grote verlies een vroegere stadsgenote Verlinden ria

 4. Ter nagedachtenis van een lieve en zachte burgervader .

  Die zoals een echte vader altijd een bemoedigend woord ter ieders attentie klaar had .
  Moge je hiernamaals zo mooi zijn als wat jij je hele leven voor ogen had voor jouw
  mooie Knokke-Heist .
  Als oud – inwoonster van Knokke-Heist heb ik het enorme voorrecht mogen genieten om
  meermaals met jou diepzinnige gesprekken te kunnen voeren .

 5. De burgemeester was een man van weinig woorden. Als je iets met inhoud te zeggen had kon je gerust bij hem terecht en kon je hem zelfs overtuigen. Kwam je echter “mouwvegen” of vleien om je gelijk te krijgen kwam je van een kale reis thuis waar je hem zeker geen ongelijk kon in geven. Het zal niet makkelijk zijn om een man van zijn “kaliber” te vinden als opvolger. Tegen de Heistenaars zei hij wel eens dat het “zeurpieten” waren maar hij meende dat wel niet echt. Ook wij hebben vóór de fusie een prachtburgemeester (Jan-Baptist de Gheldere die destijds voor Heist-Duinbergen veel betekende en realiseerde) gekend. Toen de organisatie “Heyst Leeft” eens vroeg om eventueel een pleintje naar deze familie te vernoemen daar zijn vader ook burgemeester geweest was van Heist-Duinbergen hoorde men het donderen in Keulen. Niemand in de bureaus van het stadhuis had ooit van die familie gehoord. Dit is best mogelijk maar dat doe je op zijn minst navraag.

 6. Dag Burgemeester, ergens in de buurt van mijn hart, is er een leeg gevoel, een gevoel dat mij zegt dat het nooit meer zal worden zoals het was. Tegelijk hoor ik je denken : ‘Het moet niet worden zoals het was, het moet beter worden, vooruit kijken… Allez,circulez, doorgaan nom d’ une pipe… Ceci n’ est pas une pipe… Margritte, Keith Haring, Sinatra, de Kennedy’s… Een boek kan gevuld worden met de namen van de mensen die je hebt gekend en van wie je zoveel hebt geleerd… En Knokke-Heist heeft daarvan geprofiteerd, want zo werd onze stad beheerd door een man van de wereld die echt wel het een en ander wist. Je hebt veel goed gedaan voor Knokke-Heist, toch wist je als geen ander dat je ook ook maar een mens was en ook fouten hebt gemaakt. Je verstond wel de kunst om te lachen met jezelf en dus ook met je fouten. En dat stukje vrolijke moed dat humor toch is, daar zijn we nu naar op zoek, de juiste mix voor Asterix.
  Maar zo simpel is het niet, nog is er te veel verdriet.
  Heel veel sterkte voor de mensen die zielsveel van je gehouden hebben en en van je zullen blijven houden, bedankt voor wie je was. Sonia P.S.: Als we allemaal een beetje op ons effen zijn, wil je ons dan een beetje helpen zoeken, want waar je ook bent, je zal het altijd wel een beetje beter weten.

 7. Onze innige deelneming en veel sterkte aan de familie !

  Christine Wildemeersch & Hugo Goossens

 8. Bedank meneer de Burgemeester voor al wat u voor Knokke-Heist heeft gedaan
  Ineke deel neming aan gans de familie
  Paul Wancket

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers