woensdag, mei 29, 2024
HomeKnokke-HeistUitreiking Kampioentruien en Vooruitblik op Feestjaar voor WTC Roadrunners

Uitreiking Kampioentruien en Vooruitblik op Feestjaar voor WTC Roadrunners

Met het afsluiten van het fietsseizoen 2023 en de blik op een veelbelovend 2024, vieren de WTC Roadrunners grootse prestaties en kondigen spannende evenementen aan.

Op een feestelijke bijeenkomst afgelopen woensdag heeft voorzitter Jerry Dobbelaere de kampioentruien uitgereikt aan de topfietsers van 2023. Björn Bailliu, ook bekend als “Rusty”, overtrof alle verwachtingen door met maar liefst 12.300 punten de felbegeerde regenboogtrui in ontvangst te nemen. Een ware prestatie, gezien men per rit 100 punten kan verdienen.

Prestaties van de top 5:

  1. Björn Bailliu (Rusty) – 12.300 punten, regenboogtrui
  2. Franky Meyers – Belgische driekleur
  3. Bart Ackaert – Belgische driekleur
  4. Luc De Muynck – Belgische driekleur
  5. Kenny Meyers – Belgische driekleur

De Roadrunners, een fietsclub met een sterke verbinding met de kustgemeenschap, reikten ook de Zeeratte trui uit, speciaal voor leden die actief zijn in de visserij- en baggersector. Dit jaar ging de eer naar Steve Allaert.

Toekomstige Evenementen: De Roadrunners zetten hun traditie voort met een jaarlijkse fietsreis naar La Roche, waar 43 leden de Ardense wegen zullen verkennen. Later dit jaar, op vrijdag 25 oktober, viert de club de 25ste editie van hun legendarische APRES-SKI FUIF in Zaal Ravelingen. Met optredens van Vieze Jack, Schorre Chef & MC Vals belooft het een onvergetelijke avond te worden.

Jubileumjaar: 2024 markeert een bijzonder moment, het 20-jarig bestaan van de WTC Roadrunners. Meer informatie over de vieringen en speciale evenementen volgt.

Ons gedacht…

De WTC Roadrunners blijven een spil binnen de wielertoeristen van Knokke-Heist niet alleen door hun sportieve prestaties maar ook door het verenigen van mensen met gemeenschappelijke passies en achtergronden. Het aanstaande jubileumjaar en de geplande evenementen zullen ongetwijfeld nieuwe hoogtepunten toevoegen aan de rijke geschiedenis van deze club.