zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistVernieuwde Diensten van Energiehuis WVI: Videogesprekken & Fysieke Adviesdagen voor Uw Energie-...

Vernieuwde Diensten van Energiehuis WVI: Videogesprekken & Fysieke Adviesdagen voor Uw Energie- en Renovatievragen

Uw Gids voor Energiebesparing en Renovaties

Het Energiehuis WVI staat klaar om u te helpen met al uw vragen over energiebesparing en renovatiewerken. Dit lokale initiatief biedt ondersteuning en begeleiding waar u het nodig hebt, van algemeen advies tot hulp bij specifieke vragen. Als uw vraag buiten hun expertise valt, wordt u doorverwezen naar de juiste instantie om ervoor te zorgen dat u de meest accurate antwoorden krijgt. Deze dienstverlening is toegankelijk via diverse kanalen: online, telefonisch of door een persoonlijk gesprek, afhankelijk van uw voorkeur.

Innovatie in Klantenservice: Videogesprekken

Om de toegankelijkheid en het gemak van hun dienstverlening verder te verbeteren, introduceert Energiehuis WVI nu ook videogesprekken. Deze optie is ideaal voor wie vragen heeft over energiefacturen, de financiering van verbouwingen, of hulp nodig heeft met subsidies. Door in te zetten op digitale communicatie, bewijst het Energiehuis zich als een vooruitstrevende dienst. Vanaf nu reserveert het team wekelijks vaste tijdstippen voor deze videogesprekken, te beginnen op maandagvoormiddag 18 en 25 maart 2024. Een afspraak maken voor een videogesprek kan eenvoudig via hun website: www.wvi.be/energieloket.

Persoonlijk Advies: Fysieke Zitdagen

Voor wie de voorkeur geeft aan face-to-face communicatie, organiseert het Energiehuis WVI ook fysieke zitdagen. Een loketmedewerker zal op donderdag 6 juni 2024 van 9 tot 11 uur in het stadhuis op het Alfred Verweeplein aanwezig zijn. Tijdens deze zitdagen kunt u in persoon terecht voor al uw vragen en wordt u geholpen door een deskundige medewerker. Ook voor deze sessies kunt u een afspraak inplannen via de website.