HomeSportWord fietscoach in Knokke-Heist

Word fietscoach in Knokke-Heist

De cultuur- en sportdienst van Knokke-Heist zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers met een liefde voor lesgeven en een passie voor fietsen. Het doel is om een fietscursus te organiseren, waar volwassenen de basistechnieken van het fietsen leren. Op die manier hopen ze zoveel mogelijk mensen in dezelfde mobiliteitskansen te voorzien.  

Als vrijwilliger krijg je voldoende ondersteuning om te groeien als coach en je krijgt uiteraard ook voldoende materiaal ter beschikking. Heb jij een voorliefde voor het fietsen en coach je graag anderen? Dan is dit ongetwijfeld iets voor jou!  

Je taak bestaat erin om cursisten op een geduldige en respectvolle manier te coachen. Je maakt je ongeveer 1 halve dag per week vrij over een periode van 6 weken. Je komt in een leuk team terecht waarbij na verloop van tijd de dankbaarheid en warmte van de cursisten je ongelooflijk veel voldoening schenken. Dit alleen al, maakt het zeker de moeite waard. 

Solliciteren kan hier: https://www.knokke-heist.be/vacatures/openstaande-vacatures-vrijwilliger 

De vrijwilligerscentrale neemt na je sollicitatie contact op met jou om de mogelijkheden te bekijken. Neem gerust ook een kijkje bij de andere vacatures voor vrijwilligers. 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers