HomeKnokke-Heist25% van de inwoners kregen reeds een prik

25% van de inwoners kregen reeds een prik

In de tweede week van de paasvakantie wordt er in het vaccinatiecentrum van Knokke-Heist nog tot zaterdag 17 april 2021 volop doorgevaccineerd. Momenteel hebben 8578 inwoners minstens hun eerste prik gekregen, dit is 25,92 % van de Knokke-Heistse bevolking. Daarvan zijn 6402 ouder dan 65 jaar, goed voor 53,8% binnen deze leeftijdscategorie. 2047 (6,19 %) Knokke-Heistenaars hebben ook al hun 2de prik gekregen.  

Volgende week zijn 1911 vaccins ingepland voor personen geboren tussen 1950 en 1952. In de week van 26 april 2021 krijgen nog eens 3972 personen van het geboortejaar 1953 en 1954 hun 1ste prik toegediend. 

Voor alle info: callcenter T 0800 11 151 –  https://www.knokke-heist.be/vaccinatie

3 REACTIES

 1. Een hele dikke proficiat aan al die vrijwilligers die de ‘klus’ klaren, een hele organisatie die zomaar niet zonder hun volledige inzet kan gebeuren… het gaat trouwens om het welzijn van onze bevolking.
  Er wordt de mensen die de spuit kregen een folder aangereikt, uitgegeven door de Vlaamse overheid , daar kan je verschillende mensen zien, uitnodigend met de blote bovenarm om die spuit te krijgen.. maar is het nu echt nodig dat er een iemand moet bijstaan met een religieus teken, een hoofddoek die vernederend is voor de ‘vrouw’…ongelooflijk hoe onze eigen overheid dit nog altijd niet begrepen heeft…
  Heb meer en meer de indruk dat het ons wordt willens-nillens opgedrongen… ‘morgen’ zullen mogelijks alle vrouwen verplicht die hoofdoek moeten dragen… een kruisje wordt verboden.

  • Beste Keerlin,
   Overschot van gelijk!
   Maar toch heb je nog niet goed gekeken naar die folder. De overheersende kleuren zijn groen! Een folder van de Vlaamse overheid dient zwart en geel te zijn.
   En alle vier personen ontbloten hun rechter boven arm waarin de prik wordt gegeven, ze moesten de linker zijde prikken.
   Geen enkele van de 4 afgebeelde personen draagt een tattoo, dit is geen afspiegeling van de doorsnee Vlaming. De derde persoon in de rij heeft een wat getaande huid, of heeft misschien wat te lang in de zon gestaan? En heb je gezien dat de eerste persoon wat loens kijkt? Wij Vlamingen zijn fier en kunnen iedereen recht in de ogen kijken!
   Keerlin, geef eens je adres, zodat we samen Dries een brief kunnen schrijven waarin hij deze tendentieuze en gekleurde campagne in het parlement kan aanklagen.

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers