zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistAvontuurlijke Gezinswandeling naar Wonderland: Ontmoet Alice

Avontuurlijke Gezinswandeling naar Wonderland: Ontmoet Alice

Op zaterdag 16 maart 2024, van 14.30 tot 16.30 uur, opent het Boshuisje in het Directeur-generaal Willemspark in Heist zijn deuren voor een magische ervaring. Deze uitnodiging is voor iedereen die van sprookjes houdt, van jong tot oud, om samen een unieke reis naar Wonderland te ondernemen. Beleef een bijzondere dag met Alice tijdens een interactieve gezinswandeling vol verrassingen.

Stap in een wereld waar het alledaagse plaatsmaakt voor het buitengewone. Je zult tijdens deze wandeling kennismaken met een reeks wonderlijke figuren die zo uit het boek van Alice in Wonderland lijken te zijn gestapt. Ontmoet de rokende rups, een mysterieuze roze kat, de strenge hartenkoningin, het haastige witte konijn, en nog vele andere bijzondere karakters. Elk van hen heeft een unieke uitdaging voor je klaarstaan die niet alleen leuk, maar ook prikkelend voor al je zintuigen zal zijn. Samen helpen we Alice om Wonderland te redden van de gevreesde Jabberwock.

De wandeling en de diverse opdrachten zijn zo opgezet dat ze op eigen tempo en volgens eigen invulling te volbrengen zijn. Dit zorgt voor een fantastisch avontuur voor het hele gezin, waarbij zowel de kleinsten als de meest enthousiaste grootouders volop zullen genieten.

Voor leden van de Gezinsbond is de deelnameprijs slechts €2 per kind, terwijl niet-leden €4 per kind betalen. Een klein bedrag voor een onvergetelijke ervaring in het teken van samen plezier maken en avonturen beleven.

Zorg dat je deze unieke kans niet mist en zet 16 maart 2024 met stip in je agenda. Schrijf je in en laat je meeslepen in de wondere wereld van Alice in Wonderland. Een middag vol plezier, uitdagingen, en magische ontmoetingen wacht op jou en je familie in het prachtige Directeur-generaal Willemspark. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten!