HomeSportDe World Padel Tour masters komt naar Knokke-Heist

De World Padel Tour masters komt naar Knokke-Heist

De beste padel spelers ter wereld zullen van 27 tot en met 29 augustus 2021 naar Knokke-Heist komen voor spectaculair showtoernooi. Het zogenaamde VDH Knokke Exhibition, moet een evenement worden dat gedurende 3 dagen de vertegenwoordigers van de World Padel Tour masters zal samenbrengen. Een indrukwekkend evenement voor alle fans, die opnieuw zullen genieten van het talent en spektakel dat de masters van de World Padel Tour te bieden hebben.

De Royal Zoute Tennis & Padel Club zullen drie dagen lang onderdak bieden aan een authentiek spektakel dat wordt aangeboden door World Padel Tour-sterren als Paquito Navarro, Martín Di Nenno, Miguel Lamperti, Arturo Coello, Marta Marrero, Marta Ortega, Eli Amatriaín of Sofía Araujo. Dit zijn slechts enkele van de namen van spelers die zullen deelnemen aan dit unieke toernooi.

Een unieke kans om de emotie en magie van de World Padel Tour naar de steeds talrijker wordende fans van het beste padel ter wereld te brengen. Een langverwacht weerzien met een gemeente als Knokke-Heist waar de belangstelling voor het professionele circuit blijft groeien.

1 REACTIE

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers