HomeKnokke-HeistHoe toegangsbadge verkrijgen voor bediening slagbomen Zeedijk

Hoe toegangsbadge verkrijgen voor bediening slagbomen Zeedijk

Enkel de houders van een toegangsbadge kunnen via de slagbomen de verkeersvrije zeedijk oprijden om te laden en lossen. Je kan vanaf 10 mei 2021 een toegangsbadge en sticker aanvragen via https://www.knokke-heist.be/badge.

Bij die badge hoort een ronde sticker die je op de voorruit van je wagen moeten kleven. De zelfklever en nieuw aangevraagde badges kun je na goedkeuring van je elektronische aanvraag ophalen in de parkingshop van Optimal Parking Control op het Gemeenteplein 22. Het volledige reglement met de categorieën van personen die in aanmerking komen voor een toegangsbadge lees je hier.

Opgelet: ben jij een eigenaar van een garage of staanplaats én vroeg jij vorig jaar ook al zo’n badge aan? Dan hoef je dit dit jaar niet opnieuw te doen. Deze badges zijn immers al geactiveerd. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is vanaf 17 mei de bijhorende sticker afhalen in de parkingshop.

Heb je nog een badge, maar gebruik je die niet meer? Dan roepen we je warm op om deze terug te bezorgen aan de parkingshop.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers