15.3 C
Knokke-Heist
5 augustus , 2021

HomeCultuurKamping Kitsch Club stelde internationale line-up voor

Kamping Kitsch Club stelde internationale line-up voor

“Doe maar een pamper aan op 21 augustus, want je gaat in je broek doen met deze top line-up” met deze wijze woorden begint Knokke-Heistenaar MC Drummer aan de internationale pers conferentie van Kamping Kitsch Club! Met klinkende namen als Freddy De Vadder, Mark With a K, Jebroer en zelf hip hop legende Fatman Scoop beloven we weer voor elk wat wils in ons pretpark voor volwassenen!

Je wordt maar 1 keer in je leven tiener, en dat kan je niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan! Al 1 decenium lang staat Kamping Kitsch Club synoniem voor het marginaalste feestje van ons land, en dat schreeuwt na twee jaar corona stilte nog meer naar aandacht! Markeer 21 augustus met stip in uw agenda, want dan vieren we ons grote bevrijdingsfeest in Kortrijk!

Het festival pakt dit jaar opnieuw uit met diverse podia die ook elk hun headliners hebben! Op de mijn stage zorgen namen als Freddy De Vadder, Jebroer, De Romeo’s, Get Ready! voor het mooie weer! In de Patser tent maakt internationale hip hop legende Fatman Scoop zijn opwachting! Met dj sets van TLP, Black Frank, Jens Poppers en live optredens van onder andere Rapper Sjors, Macho Man,… Ook de Azimi Billionaire Brothers aka Salamanzar & Sasan Azimi, de flamboyante Nederlandse zakenbroers!

In de Spoiler Room weergalmt de beste “boenke boenke” muziek van de laatste 30jaar! Met als absolute headliners Yves Deruyter, DJ Ghost, Sven Lanvin, Da Rick,…

Nieuw dit jaar zijn de Rainbow stage, die in het teken staat van disco & glitter! En de slagertent waar diverse vlaamse Schlagers hun opwachting making! Time to take a shit?! Tijdens onze Kakaoke kan je uit volle borst meezingen terwijl je rustig een bruin kunstwerkje doet verdrinken… Ook Studio Brussel host opnieuw de kermis onder leiding van Gunther D! Verder is er ook nog de cirq vzw stage, waarbij de bezoeker de centrale gast is! Freetwedstrijden, dance battles, human crane,… en heel wat andere rariteiten komen op dit podium aan bod.

Creatieve duizendpoten kunnen zich dan weer inschrijven voor een initiatie “Naaktschilderen met Hot Marijke”. Ik vergelijk een dagje Kamping Kitsch Club met een uitstapje naar de Efteling, maar dan anders… zegt Mc Drummmer. De laatste kaarten voor dit grote bevrijdingsfeest zijn te koop via onze website kampingkitschclub.be

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers