HomeCultuurKlassiek Leeft nu ook "Jong"

Klassiek Leeft nu ook “Jong”

Het gemeentebestuur Knokke-Heist gelooft in de schoonheid van klassieke muziek. Met “Klassiek Leeft Jong” presenteren we deze zomer opnieuw een prachtige concertenreeks.  Curator Liebrecht Vanbeckevoort, die de afgelopen jaren ons zomerfestival “Meesterlijk” al met veel passie wist uit te bouwen tot een festival van internationale klasse en allure, zal ook deze keer de drijvende kracht zijn achter “Klassiek Leeft Jong”. Met veel zorg en passie stelde hij een veelbelovende affiche samen.  

Klassiek Leeft Jong vindt plaats van 7 tot en met 9 juli 2021 in de Sint-Niklaaskerk Westkapelle. Deze bijzondere concerten worden gebracht door jonge en klassiek geschoolde musici die reeds op jeugdige leeftijd blijk geven van een uitzonderlijk talent. Eén voor één zijn ze geselecteerd op basis van hun intrinsieke kwaliteiten, hun vermogen om muziek over te brengen op hun publiek, hun authenticiteit en originaliteit.  

Klassiek Leeft heeft een groot hart voor jong talent. Het gemeentebestuu wil hen door middel van dit mooie podium aanmoedigen en hun naambekendheid en speelkansen een duwtje in de rug geven, zodat ze verder kunnen bouwen aan de weg naar een – zonder twijfel – zeer beloftevolle toekomst in de klassieke muziek.  

We twijfelen er niet aan dat deze jonge talenten hun toehoorders zullen begeesteren en verwonderen!  

Info en tickets via www.klassiekleeft.be 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers