15.3 C
Knokke-Heist
5 augustus , 2021

HomePolitiezone Damme/Knokke-HeistLokale politie stelt zeventien nieuwe medewerkers voor

Lokale politie stelt zeventien nieuwe medewerkers voor

Woensdagavond legden vijftien politiemedewerkers de eed af in handen van de voorzitter van het politiecollege, burgemeester Piet De Groote. Inspecteurs Stefanie Coen en Margit De Vos zijn aan de slag bij de directie Gebiedsgebonden politie, hoofdinspecteur Kristof Degrendel bij de directie Opsporing, hoofdinspecteur Nico Claeys bij de directie Informatie en adviseur Isolde Van Eenooghe bij de dienst Communicatie. Hoofdinspecteur Bert Bruggeman en inspecteurs Ian Ackx, Femke Bracke, Dario Braem, Simon de Poorter, Siegfried Hollevoet, Lennert Hoozee, Louise Lameire, Kyenta Marchand en Olivier Van Belle versterken de directie Veiligheid.

Korpschef Steve Desmet stelde ook twee nieuwe contractuele medewerkers voor. Communicatieconsulent Gaëlle Schelfaut is aan de slag bij de dienst Communicatie en assistent Cathy Lefèvre bij de Secretarie van de politiezone.

Op de foto staan naast de eedafleggers ook burgemeester Joachim Coens, korpschef Steve Desmet, adviseur Stefan Lanckriet en commissarissen Philippe Vandierendonck, Marc Baert, Frederic Neirynck en Patrick Roels.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers