HomeCultuurMaar liefst 25000 bezoekers bezochten de meesterwerken van Anton Corbijn

Maar liefst 25000 bezoekers bezochten de meesterwerken van Anton Corbijn

De foto-expo MOØDe klopt af op een recordaantal bezoekers. Maar liefst 25000 bezoekers zakten naar Knokke-Heist af om er de meesterwerken van Anton Corbijn te bewonderen. Nooit eerder bezochten zoveel fotoliefhebbers een tentoonstelling in Cultuurcentrum Scharpoord.  

Onder internationale mediabelangstelling opende de foto-expo eind september 2020 de deuren. Al vlug bleek de opzet een schot in de roos en daarom werd de tentoonstelling tot en met de paasvakantie verlengd. Waar de tentoonstelling hierna wordt opgebouwd is nog niet gekend.  

De medewerkers van het Cultuurcentrum Scharpoord zijn ondertussen druk in de weer om de volgende duo-fototentoonstelling klaar te stomen. In ‘Unknown Masterpieces’ tonen 10 te ontdekken fototalenten hun creatieve kijk op de wereld. Bij ‘Morowa’, van lokaal gerenommeerd fotografe Sylvia Jones, word je getrakteerd op kunstzinnige portretfotografie. Niet te missen dus. 

1 REACTIE

  1. Niettegenstaande de vele publiciteit van september tot mei 25.000 bezoekers noteren voor een tentoonstelling is maar een vierde van de bijna 100.000 bezoekers die op 2 maand tijd de cartoonale in Heist bezochten . Geen reden om te juichen .

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers