HomeSportNieuw kunstgrasveld voor VV Westkapelle

Nieuw kunstgrasveld voor VV Westkapelle

Een tijdje geleden werd het nieuw aangelegde multifunctionele kunstgrasveld in sportcentrum Molenhoek voorlopig opgeleverd en technisch goedgekeurd voor gebruik. Het veld van 60 meter lang en 45 meter breed komt in de plaats van het voormalige basketterrein/voetbalveld en is bedoeld als kunstgrasveld voor multisport, waar zowel jongeren uit de omgeving als sportclubs gebruik van kunnen maken. 

Voetbalvereniging Westkapelle die nood had aan extra ruimte zal het terrein ongetwijfeld gretig benutten als trainingsveld. Toch is deze sportinfrastructuur niet exclusief voorbehouden voor de plaatselijke voetbalclub. De sportdienst heeft bewust geen vaste doelen geplaatst noch vaste belijning voorzien net om het multisportgebruik zoveel mogelijk te faciliteren. Er kan naast voetbal, dus ook rugby, baseball en zelfs cricket gespeeld worden. De ruimte is er aanwezig, zonder dat het officiële competitievelden zijn uiteraard. 

Met deze nieuwe realisatie is een bedrag van 354.000 euro gemoeid. Reservaties door clubs of scholen kunnen via de sportdienst aangevraagd worden. 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers