15.3 C
Knokke-Heist
5 augustus , 2021

HomeCultuurSpruitjesvoorstelling B.V. Natuur op 18 juli

Spruitjesvoorstelling B.V. Natuur op 18 juli

Op zondag 18 juli om 11 uur kunnen jouw spruitjes terecht in de tuin van Scharpoord voor de kindervoorstelling B.V. Natuur van Mobil & Casier. De voorstelling is op maat van kleuters vanaf 3 jaar. Koop nog snel je tickets! Prijs: € 5. Reserveer online of telefonisch via T 050 630 430. Een voorsmaakje kun je hier terugvinden. Zin in nog meer cultuur? Je vindt de volledige cultuurbrochure hier.

B.V. Natuur

Het milieu wordt bedreigd, bossen staan in brand, het zeewater stijgt … De mannen van B.V. Natuur hebben de meest efficiënte oplossing voor het klimaatprobleem gevonden. Met hun koddige kraanwagen bouwen zij in een half uur een grote, dikke boom. De mannen gaan vol energie aan het werk, spelend als twee jonge honden. Dit leidt tot pijnlijke slapstick, een onhandige samenwerking en een dancebattle tijdens het schaften.

Natuur zonder vieze handen, lekker praktisch en met weinig kans op uitsterven. Aat & Karel proberen de natuur in een kunstwerk te vatten, maar richten tegelijk onherstelbare schade aan.  

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers