HomeSportStadsgenoot Carl Versteden wint eerste tornooi Killypong na corona lockdown

Stadsgenoot Carl Versteden wint eerste tornooi Killypong na corona lockdown

De Coronacrisis heeft ook hard toegeslagen in de tafeltenniswereld. De amateurtafeltennissers moesten 8 maanden wachten, om eindelijk terug te mogen sporten.

Voor de pandemie konden we regelmatig berichten over de mooie prestaties van onze stadsgenoot Carl Versteden. Tijden veranderen blijkbaar niet. Carl is er immers in geslaagd om het 1ste ‘na-corona tornooi’ meteen op zijn naam te schrijven. In de finale versloeg hij een tegenstander die 3 klassementen hoger geklasseerd is. Voor de kenners, Carl is C2 geklasseerd en versloeg een B4-speler.

Carl is dan ook enorm tevreden : “Woensdag heb ik voor de eerste maal in 8 maanden terug kunnen trainen en dat verliep nog zeer moeizaam. Maar donderdagavond (10 juni, nvdr) liep alles veel beter. Het was voor mij ook afwachten of ik mijn oude niveau terug zou kunnen halen. Ik gebruik dan ook een nieuw houtje en een nieuwe rubber op mijn voorhand. Maar dat alles liep dus beter dan verwacht en is zeker hoopvol voor de komende tornooien en het seizoen 2021-2022 dat is september begint.”

Carl is speler bij TTC Dino Brugge, dat met zijn A-ploeg speelt in 2e provinciale afdeling.

CarlVersteden (links) wint tornooi Killypong Mortsel

1 REACTIE

  1. Niet slecht voor een aangespoelde maar reeds goed geintegreerde stadsgenoot . Proficiat

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers