vrijdag, april 19, 2024
HomeUncategorizedStart Werkzaamheden Op Nieuwe Ovonde Elizabetlaan

Start Werkzaamheden Op Nieuwe Ovonde Elizabetlaan

Op woensdag 20 december 2023 begint het gemeentebestuur met een belangrijke verkeersveiligheidsmaatregel: de plaatsing van vangrails langs de nieuwe ovonde van de Elizabetlaan, die zich bevindt tegenover de Moefe. Deze maatregel is cruciaal voor de verkeersveiligheid, aangezien de ovonde een nieuw en belangrijk knooppunt vormt in de lokale infrastructuur.

Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden wordt het verkeer dat normaal gesproken richting Knokke rijdt, tijdelijk beïnvloed. De weg zal gedurende twee dagen, namelijk op woensdag 20 en donderdag 21 december 2023, afgesloten zijn voor het verkeer. Deze afsluiting is noodzakelijk om de veiligheid van de wegwerkers te waarborgen en de werkzaamheden vlot te laten verlopen.

Om de hinder voor het verkeer te minimaliseren, heeft het gemeentebestuur een omleidingsroute ingesteld. Tijdens deze twee dagen zal het verkeer dat normaal via de Elizabetlaan richting Knokke rijdt, omgeleid worden via de Knokkestraat. Deze tijdelijke route is bedoeld om de verkeersstroom zo goed mogelijk te beheren en verkeersopstoppingen te voorkomen.

Het gemeentebestuur benadrukt het belang van het volgen van de omleidingsaanwijzingen en vraagt weggebruikers om extra voorzichtig te zijn in het gebied rond de werkzaamheden. Verkeersborden en signalisatie zullen duidelijk aangeven hoe de omleiding verloopt, en verkeersregelaars kunnen indien nodig assistentie bieden.

Deze werkzaamheden zijn een belangrijke stap in het verbeteren van de verkeersveiligheid en het comfort voor alle weggebruikers in de regio. Het gemeentebestuur vraagt om begrip en medewerking van alle betrokkenen en hoopt op een vlotte en veilige voltooiing van de werkzaamheden.