zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistPersoneel AD Delhaize kreeg uitstap aangeboden als dank!

Personeel AD Delhaize kreeg uitstap aangeboden als dank!

In een opmerkelijke prestatie is AD Delhaize Heist voor het tweede jaar op rij verkozen tot “Klantvriendelijkste Winkel 2023” in de categorie AD-Delhaizewinkels in België en Luxemburg. Deze prestigieuze erkenning weerspiegelt de onwrikbare toewijding van de winkel aan uitstekende klantenservice en kwaliteit.

De jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoeken van Delhaize vormen de basis voor deze beoordeling. Klanten van de winkel in Heistlaan hadden de gelegenheid hun winkelervaring anoniem te beoordelen, wat heeft geleid tot deze aanzienlijke onderscheiding. De focus van AD Delhaize Heist op klanttevredenheid blijkt uit hun voortdurende inspanningen om een magische winkelervaring te bieden.

De klantenbeoordelingen zijn gebaseerd op verschillende criteria, waaronder de kwaliteit van de producten, winkelcomfort, en de algehele winkelervaring. Deze resultaten benadrukken de inspanningen van AD Delhaize Heist om te excelleren in elk aspect van hun dienstverlening.

Sylvie en Benoit Lips, de winkelmanagers, uiten hun trots: “We zijn enorm verheugd om ons voor het tweede jaar op rij de favoriete AD Delhaize-winkel te mogen noemen. Ons team streeft dagelijks naar het bieden van een uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten, met nadruk op gezonde opties, gemak en service.”

De toekenning van “Klantvriendelijkste Winkel 2023” aan AD Delhaize Heist getuigt van hun consequente inzet voor klanttevredenheid en kwaliteit. Dit succes onderstreept het belang van klantgerichtheid in de detailhandel en zet AD Delhaize Heist op de kaart als een toonaangevende winkelervaring in België en Luxemburg.