vrijdag, mei 24, 2024
HomeDammeAlternatieve Speeldag bij Slecht Weer op 17 April

Alternatieve Speeldag bij Slecht Weer op 17 April

Op woensdag 17 april zullen de buitenspeelactiviteiten vanwege het slechte weer helaas niet doorgaan. In plaats van de geplande activiteiten op de speelpleinen en de workshops in de Cultuurfabriek, worden er binnen alternatieven aangeboden in Sijsele en Moerkerke.

Regenweer Programma

Het weerbericht voorspelt een kille dag met mogelijk intense buien en zelfs een donderslag. Daarom is besloten om alle geplande buitenactiviteiten naar binnen te verplaatsen. De jeugddienst van de gemeente heeft hiermee de gezondheid en veiligheid van de kinderen vooropgesteld en biedt een binnenprogramma aan waar kinderen zich veilig kunnen uitleven.

Locaties en Tijden

Kinderen en ouders zijn welkom tussen 14:00 en 17:00 uur op de volgende locaties:

  • Turnzaal Sijsele, Lindeplein 1
  • Sporthal Moerkerke, Vissersstraat 2

Binnenspeeldag in Knokke-Heist

Ook in Knokke-Heist zijn er wijzigingen:

  • Knokke: Jeugdcentrum De Marge, Edward Verheyestraat
  • Westkapelle: Sportcentrum Molenhoek, Herenweg
  • Heist: Zaal Ravelingen, Koudekerkelaan

Voor de kinderen uit Ramskapelle is er een speciale pendeldienst geregeld. Deze bus brengt de kinderen vanaf de Sint-Vincentiuskerk naar de speellocaties en terug. Deze service is op telefonische aanvraag beschikbaar via 050 63 08 00.

Alternatieven voor Buiten Spelen

Voor degenen die toch de voorkeur geven aan buiten spelen, is het advies om creatief te zijn met de beschikbare ruimte thuis. Elk weer is speelweer, ook als het regent!

Ons gedacht…

Dit initiatief toont de flexibiliteit en de gemeenschapsgeest van onze lokale besturen en organisaties, die snel een aantrekkelijk alternatief bieden om kinderen actief en betrokken te houden, ongeacht het weer.